OMAKLO JOJ SE: Nata opsovala u toku intervjua

Foto: Screenshot/Prva.rs

Nataša Bekvalac izjavila je u emisiji “Ekskluziv” da nije istina da je jedini muškarac o kome voli da priča njen bivši suprug Danilo Ikodinović. Tokom svog izlaganja, sprskoj muzičkoj zvezdi se omakla psovka.

– Ja volim o svima da pričam, i ne volim ni o kome da pričam. To uvek inicira neko ko se bavi novinarskim poslom, pa se onda izvuče iz konteksta. Generalno, volela bih u budućnosti da se svi moji intervjui zasnivaju na onome što ja radim jer sam ja prvo muzičar i umetnik a to uvek vide oni koji dolaze na moje koncerte i nastupe gde nema govora o ovim “nus pojavama” – rekla je pevačica, i kada je uvidela šta je izjavila, počela da se smeje, a na pitanje novinara da li želi da promeni izjavu, odgovorila je:

– E pa sada sam već zas*ala – dodala je Nata.

Na pitanje da li bi stih iz njene nove pesme “Najgora” “Da sa bila bolja, ne bih bila tvoja” bio dobar argument pri raskidu sa Vladom Vuksanovićem, Bekvalčeva je odgovorila.

– Meni ne trebaju argumenti. Kada sa nekim provodeš neko vreme, sa njim si zato što ti je dobro i lepo. To nije argument, to je činjenično stanje – rekla je “panonska barbika”.

Pogledajte prilog “Ekskluziva”:

Telegraf