STRAŠNO: Sindi oduzimaju ćerku!

Tri godine se borim za to da ćerka ostane sa mnom. Ovo ne bih poželela nikome, kaže bivša modelsica.

Ivana Stamenković Sindi (34) ni nakon tri godine, koliko je prošlo od razvoda sa bivšim suprugom Nikolom Pavlovićem, ne uspeva da se izbori za starateljstvo nad četvorogodišnjom ćerkom Petrom.

- Dok se slučaj ne završi, ne smem da pričam o tome. To traje tri godine, a može još toliko. Ne smem da kompromitujem ni svoj ni detetov život. Kada se sve završi, mogu da komentarišem i dam podršku ženama koje prolaze kroz isto, a mnogo ih je - kaže za „Blic“ Ivana.

Ona je odlučna u nameri da detalje bračnog brodoloma i nesuglasica oko starateljstva nad ćerkom sačuva za sud, jer joj se, kako kaže, iznošenje prljavog veša u javnost više puta obilo o glavu.

- Javno neću iznositi detalje jer je budućnost mog deteta u pitanju i, šta god rekla, na sudu se koristi protiv mene. Borim se za starateljstvo i prolazim kroz najteži period u svom životu. Na sudu nailazim na laži, podmetanja, podmićivanja, manipulacije i svakojake prljave radnje kojima se suprotna strana služi. Laž je da sam napala advokata bivšeg muža! Koliko neko može da se nisko spusti. Svoje dete ne želim da kompromitujem javno. Želim da je zaštitim - odlučna je Sindi.

Alo

Pogledajte još