Džej odgovorio Adilu: Doživeo sam da me vređa čovek kome sam pomogao kao rođenom sinu!

Adil ubeđuje javnost da Anu nije ni takao i da su sve to laži pijanog i drogiranog čoveka, kako naziva pevača koji je navodno u saradnji sa policajcima i novinarima sve izmislio.

Pročitajte i: ADILU PREKIPELO: Čekam Džeja u televizijskom duelu da javnost sazna istinu o njegovoj “napaćenoj” mezimici!

“Krivim bivše čoveka, dona Džeja Ramadanovskog, koji je dokazao da i dalje ima veliki uticaj u društvu i da njegovi “drugovi” policajci mogu da reše šta god Džeki lav poželi, jer je to zaslužio tokom svih godina čašćavanja po kafanama i gratis pevanjima po privatnim zabavama”, napisao je Adil na svom Fejsbuk profili samo dan nakon suđenja zbog nasilja prema Ani Ramadanovski, Džejevoj ćerki. Ispada da je samo čekao da ona kaže na sudu da ga neće krivično goniti pa da ospe paljbu na njenog oca. Džej nije želeo da uzvrati zetu istom merom, ali je podsetio na onu narodnu: “Rani kuče da te ujede”.

“Doživeo sam da me vređa čovek kome sam pomogao svim srcem kao da mi je rođeni sin. Da me vređa čovek koji je pretukao moju ćerku. Nek ti je na čast, sine. Eto, to mu poručujem”, rekao je Džej i dodao da je nagovarao ćerku da ga ne goni krivično, ali mu je sad žao zbog toga.

pressonline