Daru Bubamaru i Sašu Popovića pomirila golotinja

Mi se svađali, ali ko to još pamti.
Saša Popović će se u ponedeljak i zvanično pomiriti s Darom Bubamarom. Nakon što su pre pet godina raskinuli saradnju na najgori mogući način, kad su pale teške reči i psovke, njih dvoje sada su opet u dobrim odnosima. Sve se promenilo zbog Darinih golišavih fotki, koje su nedavno dospele u javnost.

Pročitajte i: Darin muž: Lažu da se razvodim! Moju Daru još više volim posle ovih slika!

(old_image)

- Saša je došao na ideju da posle pet godina pozove Daru u „Narod pita“ da bi ekskluzivno ispričala kako su te fotografije dospele u javnost i da li će je muž zbog toga ostaviti. Rešio je da pređe preko svih teških reči koje je razmenio s njom jer smatra da mu je gledanost mnogo važnija od prepucavanja. Dara se odmah odazvala pozivu - kaže dobro obavešten izvor.

Svađa zbog festivala JE.ALE TE ZVEZDE „GRANDA“

Dara pre pet godina nije mislila kao danas, pa je posle Grand festivala, na kojem nije bila zadovoljna plasmanom, rekla: - Ovaj festival je namešten, je.ale te tvoje zvezde „Granda“. Tada je demonstrativno napustila studio u Košutnjaku, posle čega je ružno govorila o Popoviću. Posle toga Dara je izbačena iz „Granda“.

Inače, Popović je prvi korak ka pomirenju napravio još pre dve godine, kad je Dari uputio telegram saučešća povodom smrti majke, ali nakon tog ljudskog gesta dalji kontakt nisu imali.

Dara je kasnije za njega rekla da je dobar čovek, ali u „Grandu“, uprkos pohvalama, za nju nije bilo mesta.
Pozvali smo Daru, koja je potvrdila naša saznanja:
- Saša i ja se poznajemo dvadeset godina i normalno je da se ljudi u poslu za to vreme i posvađaju, ali i pomire. Cenim ga i smatram da je majstor svog zanata, zato ću se u ponedeljak i odazvati njegovom pozivu - rekla je Dara za Kurir.

Kurir

Pogledajte još