Žene su odlučile: Ovo je idealan muškarac!

Grupa od 50 žena između 20 i 35 godina izabrala je svog idealnog muškarca.

Doktori, bankari i advokati nisu popularni zbog odsutnosti od kuće i prekovremenih sati. Žene naime kažu da zbog budućnosti i dece treba dobro da izaberu. Preferiraju stoga profesore koji imaju duge godišnje odmore i manje radnih sati, kažu u istraživanju. Prema tom kriterijumu, gospodin Pravi je visok 185 santimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči, profesor je, ima 31 godinu i zarađuje za pristojan život. Naime takav muškarac je materijal za muža.

Kada je u pitanju boja kose, ispitanice su se složile da je zabavno izlaziti s plavokosima, no da bi volele da se skrase sa smeđokosim muškarcima.

Karijera i prihodi su na drugom mestu liste prioriteta, nakon naravno fizičkog izgleda. Neke ispitanice su rekle da, bez obzira koliko to surovo zvučalo, kada žena traži muža, mora razmišljati o tome koliko će on moći da obezbedi decu.

Predstavnik sa sajta NetVoucherCodes kaže da svaka žena ima viziju o tome kako njen budući muž treba da izgleda, no u potrazi za ljubavlju ta vizija ne mora biti od pomoći.

Što više kriterijuma žene postavljaju, to će im biti teže da nađu savršenog muškarca. Trebalo bi da imate neka očekivanja i da znate šta želite, no gospodin Pravi može da bude osoba koju ste najmanje očekivale.

Izvor: Tportal
Foto: sxc.hu

Pogledajte još