JK OTKRILA: Ceca je rekla da nikada neću biti zvezda jer sam ružna!

Naime, Jelena je pre nekoliko godina gostovala na B92, u emisiji kod Lune Lu i tom prilikom otkrila da su Ražnatovićeva i ona na početku karijere pevale prateće vokale pevačici Dajani.

Dragan Brajović Braja, koji je komponovao pesme za Dajanu (pevačicu i bivšu misicu), došao je i saopštio joj kako je Ceca navodno rekla da Jelena veoma lepo peva, ali je previše ružna da bi bila zvezda. Tada se Jelena, prema sopstvenom priznaju – razočarala u Cecu.

- Kada sam počela da maštam o tome da postanem zvezda, pevala sam prateće vokale Dajani i zajedno sa mnom se u studiju pojavila tada velika zvezda Ceca. Nas dve smo zajedno pevale prateće vokale Dajani i ja sam bila jako uzbuđena i srećna što sam rame uz rame sa Cecom – kaže pevačica i otkriva da joj je Braja onda saopštio šta je za nju rekla supruga Željka Ražnatovića.

Takođe, Jelena je dodala da je kao klinka bila zaljubljena u Željka Šašića. Ovaj video izazvao je pravi haos na društvenim mrežama, budući da su ove dve pevačice nekada bile u odličnim odnosima, a danas su najljuće suparnice.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još