Šta za slavne znači rajski provod

MADRID, 13. avgusta 2009. (Beta-AFP) - Za neke slavne ličnosti rajski provod je kad je čovek zaljubljen, kao što je slučaj američke glumice Eve Longorije Parker, ili opuštanje ispred televizora uz pivo, za golmana Real Madrida Ikera Kasiljasa.

Pitanje "šta je za vas raj?" postavio je španski pevač Alehandro Sans na JuTjubu, a odgovore poslali njegovi prijatelji i obožavaoci. Eva Longorija Parker, koja u seriji "Očajne domaćice" igra Gabrijelu Solis, napisala je da je za nju raj "biti zaljubljen, voleti, pružati ili primati ljubav, biti stalno u atmosferi intimnosti i ekstaze". Španski fudbaler Kasiljas (28) bio je mnogo jednostavniji: "Raj je za mene kad se opustim kod kuće i gledam televiziju uz pivo i činiju čipsa".

Kolumbijska pevačica Šakira (32) u raju kombinuje romantiku i praktičnost: "Za mene bi raj bio da za suseda imam lekara, da u frižideru imam čokoladnu tortu a u kući ljubav". Alehandro Sans, dobitnik dve nagrade Gremi, uvrstiće 30 najzanimljivijih u video spot koji sprema za novu pesmu koja će uskoro biti postavljena na internet.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.