Reprezentativka Sanja Malagurski u Crvenoj zvezdi

BEOGRAD, 13. avgusta 2009. (Beta) - Odbojkaška reprezentativka Srbije Sanja Malagurski potpisala je jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

"Srećna sam što ću biti član Crvene zvezde, kluba sa bogatom tradicijom. Bila sam tri godine u inostranstvu, imala sam priliku da odem i ove godine ali sam se odlučila za Zvezdu, koja ima mladu, ali veoma perspektivnu ekipu", rekla je danas na promociji 19-godišnja Malagurski, koja će u Zvezdi igrati na poziciji primača.

Ona je izrazila uverenje da će Zvezda imati dobru sezonu, kao i da će se ona dobro uklopiti u tim, koji čine uglavnom igračice njene generacije.

Trener odbojkašica Crvene zvezde Ratko Pavličević istakao je da je Sanja Malagurski veliko pojačanje za njegovu ekipu, koja je prethodnih godina tražila baš takvu igračicu za poziciju primača.

"Nadam se da ćemo ove sezone uspeti da ostvarimo ciljeve, koji su u Crvenoj zvezdi uvek najviši", kazao je on.

Sanja Malagurski je rođena 1990. godine, a do sada je igrala za Suboticu, slovenačku Novu Goricu i rumunski Metal Galaci. Za mlađe reprezentativne selekcije igrala je od 2004. godine, a od prošle godine je član seniorske reprezentacije.

Na promociji Sanju Malagurski su podržale i saigračice Stefana Valjković i Ivana Nešović.

Pogledajte još