Marijana Mateus: Moć je za mene najjači afrodizijak

0

Marijana Mateus vrlo vešto koketira sa titulom jedne od najfatalnijih žena domaće javne scene. Svakim svojim potezom privlači pažnju javnost, ali i muškarca koji se ne ustručavaju da joj priđu čim im se za to ukaže prilika, a samo za novi broj magazina Story otkriva kako se oseća u društvu moćnih biznismena.

Poslednje povoljno tle za pokušaj osvajanja bivše supruge Miodraga Kostića i Lotara Mateusa bilo je na nedavno održanom Kopaonik biznis forumu, poznatom i pod nazivom srpski Davos, gde je uživala u društvu brojnih biznismena, pa su u medijima krenule spekulacije da li je Marijana išla na Kopaonik da bi pronašla novog muža.

O svom boravku na ovoj planini i poseti Kopaonik biznis forumu Marijana kaže: “To nije bila prilika za ugovaranje novih poslova, nego za profesionalno usavršavanje. Svako ko u ovoj zemlji želi ozbiljno da radi, mora dobro da poznaje političku situaciju i ekonomske prilike.”

Na pitanje kako se oseća kada je u društvu moćnih biznismena, bivša supruga Lotara Mateusa odgovara: “Osećam se moćno. Moć je najjači afrodizijak. Oduvek sam u takvom društvu, pa mi to ne predstavlja kuriozitet. Dok pričam o poslu, onda je svaki muškarac samo biznismen. Kada mi se udvara, onda više nije biznismen već samo muškarac”, smatra Marijana.

Izvor: Story

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.