KIKI JE I DALJE MENTOR: Vodi takmičare na američku turneju

Zoran Kiki Lesendrić odlučio je da na svoju turneju po Kanadi i Americi povede tri učesnika „Iks faktora“ - Daniela Kajmakoskog, Maida Hećimovića i Aleksandru Brković! Iako još uvek nije izabran pobednik ovog šoua, za ova tri učesnika vlada opšta pomama među našom omladinom preko bare, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora.

- Kada je Kiki dobio ponudu za turneju sa grupom „Piloti“ po Kanadi i Americi, organizator mu je predložio da kao goste povede i učesnike „Iks faktora“. S obzirom na to da je Lesendrić jedan od članova žirija tog takmičenja, te da je i te kako upućen u njihov šaroliki muzički repertoar, sa zadovoljstvom je prihvatio predlog organizatora - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Pobednik „Iks faktora“ biće proglašen 23. marta, a ako to bude neko od pomenute dvojice, koji su se plasirali u superfinale, njihov odlazak na turneju neće biti doveden u pitanje jer ti koncerti počinji u maju. S obzirom na to da ovi mladi ljudi nisu išli na turneje, to će biti njihovo vatreno krštenje.
Ovim povodom pozvali smo Kikija, koji je potvrdio naša saznanja.

- Tačno je da na jednomesečnu turneju vodim Aleksandru, Daniela i Maida. Sva tri učesnika su autentična, imaju totalno različit repertoar, a ujedno su odlični vokali. Kada su mladi pevači u pitanju, uvek sam rad da im pomognem na početku karijere - rekao je Kiki za „Alo!“.

Alo

Pogledajte još