Dara Bubamara: Dve decenije nisam išla na nudističku plažu i opet su me slikali nagu

Pevačica Dara Bubamara, nakon nedavno objavljenih golih slika iz tuš kabine i navodnog razvoda zbog istih, otkrila je za "Exkluziv" istinu i da joj brak ni najmanje nije ugrožen.

Pročitajte i: Daru Bubamaru i Sašu Popovića pomirila golotinja

- Jako mi je žao što se ovo desilo, jer stvarno nisam želela da te fotografije izađu u javnost. Naravno, moj advokat već radi svoj posao i tužiću čoveka koji je prodao sporne fotografije. - rekla je Dara i otkrila da natpisi po novinama i spekulisanja o njenom razvodu nisu istinita.

- To me jedino pogađa zato što moj muž nije ni video slike dok mu ih ja lično nisam pokazala. Naravno, i sam se složio da treba da tužim tog čoveka, ništa od razvoda. - kaže pevačica i priznaje da trenutno uživa sa svojim sinom Konstantinom i mužom Milanom jer on nije u "fazonu" da čita novine i prati estradne priče pa joj je tako velika podrška.

Dara je takođe otkrila da se 20 godina čuvala i nije htela da ide na nudističku plažu Adu Bojanu iako je oduvek jako želela da bude nudista. Na kraju se ispostavilo da su ljudi njeno golo telo videli direktno iz njenog kupatila.

Blic

Pogledajte još