Saznajte zašto Ceca ne želi da joj sin posveti tetovažu!

Nakon što je Veljko Ražnatović istetovirao ime svoje tetke Lidije, a nedavno uradio i ogromnu tetovažu koju je posvetio sestri i devojci, popularna pevačica Ceca Ražnatović kaže da nije srećna zbog toga kao i da ne bi volela da njen sin i njoj posveti tetovažu.

– Protivnik sam tetovaža, ali on ima pravo da iskaže svoja osećanja. Tetovaže su trend u svetu. Većina javnih ličnosti se tetovira. Nisam iznenađena, ni srećna, ali šta je, tu je – priča pevačica koja napominje da ne bi volela kada bi Veljko i njoj posvetio tetovažu.

– Ne želim da to uradi. Mene više zanimaju dela od slika na telu – objasnila je Ceca za “Kurir” i dodala da je najbitnije da su Veljko i Maša, ćerka Zvezdana Terzića, koji su nekoliko meseci u vezi, srećni i zaljubljeni, kao i da je rano da razmišlja o unucima.

Ražnatovićeva je prokomentarisala i da joj je drago što je njena ćerka Anastasija odlučila da se ne bavi pevanjem, i da se posveti školi.

– Nije mi žao što je pevanje ostavila po strani. Anastasija je odlučila da se posveti psihologiji zato što je to tema koja je mnogo interesuje. Pevanjem može da se bavi kad god bude želela – zaključila je Ceca.

Telegraf