Pogledajte Lindzinu listu žena sa kojima je spavala

Foto: AP

Na njenoj listi muškaraca su zaista imena za kojima uzdišu žene širom sveta. A na listi žena nalazi se njih pet.

Paris Hilton

Lindzi Lohan i Paris Hilton bile su nerazdvojne. Nisu propuštale ni jednu žurku i sve ono što ide uz žurke. Droga, alkohol i seks. Pre tri godine do javnosti su došle šokantne fotografije na kojoj Lindzi ima špric u ruci, a na drugoj slici se strastveno ljubi sa Paris.

Samanta Ronson

Samanta Ronson i Lindzi Lohan su počele da se zabljaju 2008. godine. Mnogo puta su raskidale i mirile se. Glumica je tada rekla da ne može bez Samante, jer je njihova ljubav toksična. Kao i sa Paris, LiLo je stalno izlazila i sa poznatom producentkinjom i stalno su pravile razne incidente po klubovima.

Kortni Semel

Naslednica carstva Jahu, Kortni Semel bila je jedna od prvih devojaka poznate glumice. Dok su bile u vezi držale su se za ruke i ljubile na svakom koraku.

"Lindzi je savršen primer onoga što čovek nikada ne bi trebalo da radi u životu i ljubavi", izjavila je Kortni posle raskida.

Eilat Anšel

Eliat je iz Izraela i članica je vojske. Njih dve su se zbližile 2010. godine i, kako se navodi, bile su u ozbiljnoj vezi. Počele su tako što je Anšelova bila "rame za plakanje" glumici dok je ova morala da nosi uređaj za praćenje na nozi i dok je bila na uslovnoj kazni.

Indrani Pal-Čauduri

"Puno vremena provodimo zajedno. Iako pre nikada nisam bila u vezi sa ženom, Lindzi jednostavno nisam mogla da odolim. Fascinira me, predivna je, izrazito pametna i jako seksi", ispričala je Indrani koja je fotograf. Promiskuitetna Lindzi je negirala ovu vezu za medije.

pressonline

Pogledajte još