TUČA: Zorica napala Jelenu ispred Pinka!

0

Iako su na farmi bile drugarice, Zorica Marković i Jelena Golubović su po izlasku iz rijalitija zaratile, a nedavno je pevačica jurila rediteljku da je prebije!

Jelena se, naime, zamerila Zorici kada je u medijima ispričala da je kafana, u kojoj je snimala svoj novi rijaliti “Odavne posvađane” sa Vesnom Vukelić Vendi, uvek prazna, da je usluga loša i da Zorica nije vlasnik tog objekta, već samo radnik! To je toliko naljutilo Zoricu da je prilikom sledećeg susreta rešila da se obračuna sa pobednicom “Farme 5”.

– Krenula sam na snimanje emisije i ispred “Pinka” čula sam kako neko viče. Pošto sam razgovarala telefonom, nisam obraćala pažnju, ali u jednom momentu glas mi se učinio poznat i okrenula sam se da vidim šta se dešava i ugledala sam Zoricu Marković, koja je jurila za mnom i dobacivala: “Krmačo! Videćeš šta će te snaći! Alapačo, ne znaš sa kim si se zakačila!” – kaže Jelena za “Alo!” i dodaje da Zorica nije uspela da je stigne:

– Požurila sam na snimanje, ali da sam odmah shvatila da se meni obraća, ne bih joj oćutala. I javno da kažem – ne bojim se Zorice! Posle sam čula da je pričala kako bi me polomila da me je tada stigla. Žena ima ozbiljan problem. Smeta joj što sam pričala istinu o kafani, u kojoj se konobari dosađuju jer nema posla. Kakva crna gazdarica, ona je u toj kafani običan radnik!

Kada smo ovim povodom pozvali Markovićevu, ona nam je rekla da ne zna ko je Jelena Golubović!
– Ko to beše? Ko je to i šta je to? – rekla je kroz smeh pevačica.

Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.