UPECAN: Andrija Milošević se uskoro ženi!

Foto: Screenshot/Youtube

Na korak od oltara.
Andrija Milošević u ozbiljnoj je vezi s koleginicom Sandrom (prezime poznato redakciji), s kojom planira venčanje do kraja godine!

Dve godine u vezi

Poznati glumac i njegova manje poznata koleginica s kojom igra predstave u pozorištu „Boško Buha“ skoro dve godine uživaju u skladnoj romansi koju drže daleko od očiju javnosti.
- Andrija i Sandra su u ozbiljnoj vezi i samo je pitanje dana kada će odrediti datum venčanja. Iako je ranije bio često viđen gost na raznim gradskim dešavanjima, to poslednjih godinu dana baš i nije tako. Razlog je upravo glumica s kojom Milošević provodi najviše slobodnog vremena - kaže naš dobro obavešteni izvor i dodaje:

- On ranije nije mogao da zamisli život bez izlazaka i dobrog provoda i zna se da je uvek bio okružen lepim ženama koje su se prosto „lepile“ za njega. Međutim, Andrija je potpuno promenio stil života i skrasio se sa Sandrom. Veza s njom ga je promenila i čak ni njegovi bliski prijatelji nisu mogli da veruju koliko. Sada ima druge prioritete i želi da se smiri i osnuje porodicu.

Vreme za porodicu

Milošević je u jednom od intervjua za Kurir potvrdio da je spreman za brak.
- Stvarno bih voleo da stvorim sebi porodicu jer mi je to u ovom trenutku najviše potrebno - izjavio je Milošević u intervjuu koji je prošle godine dao Kuriru i rešio da s malim zakašnjenjem ispuni ono što mu je ležalo na srcu.
Ovoga puta kad smo ga pozvali nije želeo da produbljuje tu temu.
- Nemam komentar - bilo je sve što je rekao.

Kurir

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.