Povratak Viktorije: Novi singl joj radi Erl Tun

Foto: Screenshot/Youtube

U stanu Snežane Mišković Viktorije ovih dana je potpuni haos. Njena šesnaestogodišnja ćerka Tara i ona, nalaze se u sred velike rekonstukcije njihovog doma, tako da su okružene majstorima. Snežana za jesen sprema muzička iznenađenja, ali sada je skoncentrisana samo na kućne radove.

– U totalnom sam haosu, majstori su mi u kući. Preuređujem stan, jer je odavno bio zreo za rekonstrukciju. Mislila sam da nešto radim i na muzičkom planu ovog preoleća, ali sam shvatila da za vreme izbora nije pametno ništa raditi. Čekaću da sve to prođe, pa ću na jesen da iznenadim svoju publiku. Često se čujem sa Erl Tunom, koji mi je ponudio muzičku saradnju. On me tera da radim, ali trenutno sve to prolongiram. Imam par fenomenalnih pesama koje mi je dao – kaže Viktorija.

Da podsetimo, Viktorija je u Nju Orleansu pre par godina na preporuku prijatelja vlasnika muzičke radnje, upoznala Erl Tuna legendu fanki muzike. Erl Tun je koautor velikih hitova „Cool and the Gang“ kao što su „Celebration“, „Ladies Night“ i „Get Down On It“. Tun je bio oduševljen Viktorijinim glasom i ponudio joj je saradnju.

Blic