Ljubavni horoskop za 17. mart

Ovan
Vama je definitivno potrebno osveženje. Iako je u ljubavi normalno da se partneri nekad uspavaju u upadnu u kolotečinu, vama je već dosta svega. Vi želite nova uzbuđenja. Nove stvari, nova mesta, nove ljude… i to je sasvim normalno. Zvezde vas danas ohrabruju da se usudite na taj korak.

Bik
Danas će vaš ljubavni život prerasti u filozofiju. Ceo dan ćete razmišljati da li da svoje emocije otkrijete ili da sakrijete i budete hladni. Ako budete preterali i otišli predaleko, mogli biste se zbuniti i isfrustrirati. Pokušajte da se opustite. Ljubav i razum nikad nisu bili prijatelji. Danas stanite na stranu ljubavi.

Blizanci
Ako ste u potrazi za novim partnerom, vreme je da promenite taktiku. Umesto da se oslanjate na šablone i tražite partnera po obrascu kakav ste već imali, vreme je da se opustite i prepustite novim i drugačijim ljudima. Ljubav ne poznaje ravila. U suprotnom, moglo bi vam se dogoditi da još dugo vremena budete sami i nezadovoljni.

Rak
Zvezde vas danas ohrabruju da pričate o nečemu što vas je mučilo u poslednje vreme, a što ima veze sa vama i vašim partnerom. Dan je veoma povoljan, pa ga iskoristite da popravite ono što ne valja i svoju vezu podignete na viši novo. Razgovor će biti prijatan, a rezultati pozitivni.

Lav
Današnji dan je povoljan za razgovore bilo koje vrste. Ako imate problem sa partnerom, želite promene ili jednostavno imate potrebu da mu kažete nešto, zvezde vas danas ohrabruju. I vi i on ćete se posle toga osećati dobro, a pored toga podići ćete vezu na jedan nov, viši nivo.

Devica
Kretanje planeta vam danas donosi sjajnu priliku da upoznate nekoga ko bi vam mogao biti značajan u životu. To će biti neka originalna osoba, drugačija od svih vaših prethodnih iskustava. U početku će vam delovati kao da nećete sa njom moći da popijete ni šoljicu čaja, ali kasnije nećete moći da se odvojite od nje. Nova ljubav je na pomolu.

Vaga
Osećate da je vaša druga polovina prilično površna i da ne ulazi u srž i suštinu problema. Vi sa druge stane, previše se opterećujete sitnicama, pa ne možete da se opustite i uživate. Danas vam zvezde savetuju da smireno razgovarate i pokušate da se nađete na sredini.

Škorpija
Danas vas zvezde ohrabruju da uradite nešto drugačije nego inače. Ako ste u emotivnoj vezi, isplanirajte neku zabavu, novu avanturu ili bilo šta što će poboljšati i osvežiti vaš odnos. Ako ste sami, okupite društvo i izađite u grad. Možda čete naleteti na neku osobu vrednu pažnje.

Strelac
Ponekad je potrebno puno razmišljanja i truda kako bi sinulo svetlo na mračnu situaciju koja trenutno deluje nerešivo. Zvezde vas ohrabruju da zajedno sa svojom voljenom osobom, sagledate svoju situaciju iz drugačije perspektive i nađete rešenje, naročito ako se već dugo vremena vrtite u krug. Vrlo brzo ćete ugledati svetlo na kraju tunela.

Jarac
Danas ćete naleteti na nekoga ko deli sa vama avanturistički i znatiželjni duh i imaćete o mnogo čemu da razgovarate. Ako budete išli na neki događaj na kome ćete upoznati neke nove ljude, bićete iznenađeni koliko prijatelja ćete steći, a upravo među njima će biti i ta značajna osoba sa kojom biste mogli imati romansu u budućnosti.

Vodolija
Ako ste se u skorije vreme zaljubili ili ušli sa nekim u emotivni odnos, danas malo zastanite i sagledajte situaciju drugim očima. Iako ovo delije besmisleno, dobro razmislite da li je to ono što vi zaista želite. Prvi zanos jeste prelep i interesantan, ali vodite računa da vam se posle ne obije o glavu.

Ribe
Danas su zvezde u takvom položaju da vam nameću mišljenje da je ljubav zabava i trenutna avantura, a ne bajka o večnoj sreći. Vama je stalo do toga da veza bude zanimljiva i da se ne pretvori u rutinu i monotoniju. Zato dobro razmislite kojim smerom se vaša veza kreće. Ako vam je dosadno, možda je vreme da nešto promenite.

Izvor: Horoskopius.com