Ila: Pomiriću Staniju i Soraju

Vladimir Ilić Ila odlučio je da se singlom „Proteran sa neba“ vrati na muzičku scenu, i to sa svojom grupom „Šaila“, ali u izmenjenom sastavu: umesto Nenada Aleksića Ša, njegov novi muzički pratner je reper Seki!

Na njegovom novom albumu naći će se sedam pesama, za koje će snimiti i spotove, a pošto su njegovi video-klipovi poznati po zgodnim devojkama, Ila planira da u jednom od njih glavne uloge tumače zavađene starlete Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić!

(old_image)

- Pomiriću ja njih dve! Neka zakopaju ratne sekire i dođu kod mene, da u mom spotu kverkuju. Nema potrebe da se svađaju, obe su lepe i imaju dobre gu*ice - u svom maniru priča Ila, koji je i tokom medijske pauze na svom internet kanalu objavljivao pesme i albume. Iako je njegov pokojni otac Milovan Ilić Minimaks bio zaštino lice „Pinka“, za njega na ovoj televiziji dugi niz godina nema mesta.

- Na „Pinku“ sam zabranjem doživotno, ali to neka njima služi na čast. Imam oštar jezik i svakom kažem ono što zaslužuje, pa sam tako i na toj televiziji prozvao pogrešnu osobu. Ne moraju mene da poštuju, ali moj otac je zaslužio makar da ga pomenu - ističe Ila i dodaje da mu reperi Ša i Đus nisu potrebni u životu, jer su ga obojica izdali.

- Odavno nemamo kontakt, a više ih ne smatram ni svojim kolegama, jer to što rade više nije rep, već neki turbo-folk sa primesama repa. Bude me sramota kada to čujem, ali svako bira svoj put. Jedine dve pevačice s kojima bih snimio duet, a da nisu iz moje branše, već iz tog nekog folk opusa, jesu Ceca Ražnatović i Seka Aleksić. Njihove karijere cenim, a i privatno smo dobri prijatelji - otkriva reper.

Vlada veruje da će se mnogi reperi uplašiti njegovog povratka na scenu i nada se da ga zbog tekstova njegovih novih pesama neće cenzurisati u medijima.
- Moji tekstovi će, kao i do sada, biti životni i naravno da u njima psujem, jer to svi rade, čak i političari. I čelnici ove zemlje su deo mog života, tako da ću i o njima repovati, kao i o mnogobrojnim drugim šabanima kojima se smejem - bez dlake na jeziku priča reper, koji je nedavno operisao tumor na pljuvačnoj žlezdi.

- Mnoge teme, kojima se bavim u pesmama, pale su mi na pamet u bolničkom krevetu. Pre nedelju dana bio sam na kontroli, doktor Nikola Miković je zadovoljan postoperativnim tokom, što mi daje snagu da dalje grizem - zaključuje Ila.

Alo

Pogledajte još