BEER FEST 2009 i klopa

Počeo je sedmi po redu Beogradski festival piva. Kao i prethodne godine mesto održavanja je Ušće, jer je najpogodnije da ugosti tako mnogo posetilaca. Treba li još nešto za dobar provod osim prelepe lokacije, kvalitetne muzike i mnogo dobrog piva? Prava stvar za mali predah, kad vas već pomalo zamore igra i pesma, a ujedno i preventiva da vas ovo popularno piće previše ne opije je - dobra klopa.

Otišli smo da proverimo šta su to organizatori pripremili za vas. Iznenadilo nas je da nigde nema roštilja već se služi samo brza festivalska hrana. Obišli smo jedino VIP mesto na festivalu. Tu nas je sačekao Nikola Gromiko, vođa projekta, koji nam je rekao da hotel "Continental" Beograd hranom pokriva VIP deo namenjen posetiocima koji imaju specijalne propusnice.

Glavni kuvar hotela "Continental" Stambol Geštamov osmislio je ponudu dovoljno bogatu da vas za kratko vreme okrepi energijom. Izdvojili bismo sveže pripremljene hladne salate, kao što su pikantna meksička salata sa dimljenom piletinom ili krompir salata sa bavarskim kobasicama. Za porciju salate od 300 grama potrebno je izdvojiti samo 250 dinara.

(old_image)Na meniju su i raznovrsni sendviči u bagetu, kao što su sendvič sa grilovanom piletinom i sendvič sa svinjskim kareom u korici od bibera. Tu su i proverene kombinacije sa šunkom i sirom ili sa kulenom i feta sirom.

Ljubitelje slanih zanimacija obradovaće pečeni kikiriki koji se služi u porcijama od 75 grama.

U periodu od 17 do 20 časova obezbeđene su i specijalne cene, kada za 300 dinara možete pojesti sendvič po želji i piti jedino pivo koje se služi u VIP delu.

Firma “FOODLAND” sa svojom bogatom ponudom ima ekskluzivu na ostalom delu Beer festa. Cena domaćih i stranih piva je oko 100 dinara.

Princip besplatnog ulaza po kome je festival postao poznat, zadržan je i ove godine, tako da je svakome dostupna dobra zabava. Festival traje do 16. avgusta, prošetajte do Ušća i prepustite se dobrom provodu.

Tekst: Marija Milenković

Pogledajte još