IZLUDITE GA: Seksi igra koju morate da probate!

Eksperimentisanje u seksu je više prisutno u teoriji nego u praksi. Problem je u tome što bi većina žena volela da se pozabavi igricama pod čaršavima, ali nemaju dovoljno hrabrosti za to. Isto važi i za muškarce, ali njih ćemo ovoga puta staviti po strani.

Na vama je da svoj seksualni život osvežite i obogatite ne bi li ste u njemu još više uživali. Nemate čega da se stidite. Sve što treba je da se informišete, nađete ideju koja vam je uzbudljiva i zatim je sprovedete u delo. Vaš frajer će biti oduševljen. A dok ne uđete u štos, evo jedne zanimljive stvari koju bi već večeras mogli da isprobate.

Reč je o bondaž tehnici, tačnije vezivanju u krevetu, koja može da bude odlična podloga za seksi užitke. Sve što vam treba su lisice ili parče tkanine kojim ćete vezati svog muškarca, a ono što ćete prirediti samo za njegove oči dugo neće moći da izbije iz glave. Evo šta vam je činiti.

ZAVEŽITE GA ZA STOLICU I PRIUŠTITE MU VRUĆU PREDIGRU

Krevetu odnosno kauču privucite stolicu i na nju smestite svog partnera. Može da bude go ili samo u donjem vešu. Ruke mu stavite iza leđa i vežite ih zajedno. Pri tome možete da upotrebite lisice, kaiš ili deblje uže, a još bolji izbor je marama, jer je meka i ne ostavlja žuljeve na koži. Svog dragog najpre milujte po telu i ljubite po vratu, usnama i grudima. Kada osetite da je napaljen, posvetite se sebi. Mazite se po telu, grudima, stomaku i po međunožju. Ako ispod majice nemate grudnjak, možete svoje erotske pokrete da začinite tako što ćete po dekolteu politi čašu tople vode, koja će u trenu naglasiti vaše nabrekle bradavice. Približavajte grudi usnama svog partnera, tako da ih može kroz mokru majicu na trenutak osetiti na jeziku. Polako skidajte odeću sa sebe i pred njim se milujte goli.

IZLUDITE GA SVOJIM NAPETIM DOJKAMA

Partnera navedite na vrlo seksi fantaziju svojim prelepim dojkama. Milujte svoje grudi, masirajte ih, potom ih stisnite zajedno pa opet pustite. Pri igranju možete da upotrebite hranu, kremu za telo ili mirisno ulje, čime ćete svom partneru uživo priuštiti prizor iz filma “Devet i po nedelja” kada Miki Rurk medom maže grudi Kim Besinger. Po dekolteu možete da namažete med, kompot, kremu ili mirisno ulje, a svime time možete da namažete svoje obline tako da se zasjaje pred njegovim očima. Takođe mu možete i sesti u naručje te vaginom trljati njegov penis, koji će zbog toga postati sve napetiji.

MASTURBIRAJTE PRED NJIM

Što se više osećate opušteno i seksi pred partnerom, više će vas želeti. Kleknite na krevet odnosno kauč, a vaša ruka neka sa grudi polagano krene do međunožja. Najpre se nežno milujte po stidnim usnama i venerinom brežuljku, a zatim neka vaši prsti idu sve niže i dublje. Lezite ispred svog partnera tako da on ima potpuni pogled na vaše telo i na vašu vaginu. Milujte se po klitorisu i pred njim se počnite zadovoljavati. To radite tako kao da među svojim butinama imate njegov jezik. Uzdišite bez ustezanja i priredite mu pravi erotski šou – onakav kakav mu neće pružiti ni jedan noćni klub. Ako želite, možete mu dati dozvolu da vaše samozadovoljavanje usmeri rečima te da vam govori šta da radite dok vas on samo nemoćno posmatra.

DOVEDITE I SEBE I NJEGA DO KRAJA

Neka vam ne bude neprijatno da tokom masturbacije upotrebite i erotska pomagala kao što su kuglice, vibrator ili čepić. Celo vreme ne zaboravite povremeno da poljubite ili pomilujete partnerov penis kako bi ga konstantno održali u erekciji. Podstičite ga da vas ohrabruje rečima, a vi se usredsredite isključivo na svoj užitak. Ukoliko budete primenili sve ove trikove, brzo ćete se dovesti do božanstvenog orgazma. Nakon toga odvežite svog nestrpljivog ljubavnika, bacite ga na krevet, a potom se pobrinite za njegov orgazam ili ga zadovoljite vezanog na stolici. Izbor je vaš.

Izvor: Intimatemedicine
Foto: sxc.hu

Pogledajte još