Ljubavni horoskop za 18. mart

Ovan
Kako će izgledati vaš današnji dan na polju ljubavi, zavisi isključivo od vas. Ako odlučite da sve ostavite onako kako jeste, upravo ćete se to i dogoditi i ostaćete da stojite u mestu. Međutim, energija zvezda vas upućuje da se pomerite sa mesta na kom ste trenutno i napravite izmene svega onoga čime ste nezadovoljni.

Bik
Planete vam danas donose događaje koji će izmeniti vaš ljubavni život. Šta god da je u pitanju, jedna stvar je sigurna – više ništa neće biti kao pre. Bez obzira da li imate partnera ili ste u potrazi za njim, očekujte sjajne vesti i događaje. Budite lepi gde god da idete, značajan susret je neizbežan.

Blizanci
Danas bi mogla ljubav da vas pogodi iznenada kada se budete najmanje nadali. Kupidon je usmerio strelicu upravo na vas. S obzirom na to da ste dugo bili uspavani, ovakav udar će biti pravo osveženje za vas. Bez obzira da li bude kratkog daha ili sa mogućnošću produbljivanja odnosa, vi ćete svakako uživati.

Rak
Danas bi vam energija zvezda mogla povećati krvni pritisak i ubrzati rad srca. Jedna osoba bi mogla da vam ulepša ovaj dan u učini ga posebnim. Utisak koji ona bude ostavila na vas, odzvanjaće vam u glavi još dugo. Ljubav je definitivno na pomolu. Dočekajte je spremno!

Lav
Vi više ne možete da se krijete ispod ravnodušnog stava. Zvezde će danas tako delovati na vas da ćete biti potpuno razotkriveni. A kada se to desi, samo se nasmejte. Osoba prema kojoj gajite skrivena osećanja oseća isto prema vama. Isključite kontrolu nad sobom i svojim emocijama i prepusitite se!

Devica
Energija vam danas donosi radikalne promene kada je ljubavni život u pitanju. Bez obzira što ste se dugo trudili da odložite ovaj trenutak, on je nekada morao doći. Spustite karte na sto. Ako je došao kraj, nemojte očajavati. Svaki kraj je ujedno i novi početak.

Vaga
Izuzetno moćna sila je danas u vazduhu i to znači da stvari napokon počinju da idu na bolje. Iskoristite današnji dan i rešite probleme koji vas već dugo muče. Barijere koje su vas sprečavale u tome upravo danas biće srušene. Ovo je izuzetan dan.

Škorpija
Nemojte potcenjivati svoju moć i tako ubijati svoje samopouzdanje. Vi ste sposobni za mnogo više stvari nego što i možete da zamislite. Ako vam se neko dopada i želite da pridobijete nečiju pažnju, slobodno upotrebite sav svoj šarm i energiju koju imate i krenite u napad. Rezultati će sigurno biti pozitivni.

Strelac
Planete će vam danas pojasniti neku sumnjivu situaciju. U poslednje vreme ste se pitali šta se krije iza slatkog osmeha neke osobe do koje vam je stalo. Neki događaj danas daće vam odgovore na sva pitanja. Šta god da je upitanju ostanite smireni i pozitivni.

Jarac
Ako danas budete emotivniji nego inače, zvezde vam savetuju da ostanete kod kuće. U suprotnom, postoji opasnost da ćete svoja osećanja iskazati na neprikladan način i to ispred ljudi koji to ne zaslužuju i ne treba da vide. Spustite se na zemlju kako biste jasno videli situaciju u kojoj se nalazite.

Vodolija
Danas postoji mogućnost da će vam se dopasti neko ko nad vama ima autoritet i ko je moćan u odnosu na vas. Osoba za koju ste verovali da je hladna i nezainteresovana, ustvari će vam pokazati da ispod površine krije strasne emocije prema vama. Pokažite i vi svoje. Ovo bi mogla biti prava ljubav.

Ribe
Danas će vam zvazde kreirati zanimljiv scenario. Ako ste se osećali zaglavljeno i smoreno u trenutnoj situaciji vezanoj za vaš ljubavni život, očekujte promenu za 360 stepeni i više ništa neće biti isto kao do sad. Spremite se za uzbuđenja koja ste dugo čekali.

Izvor: Horoskopius.com

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.