Sofa Surfers

Idealan provod radnim danom - odličan prostor, ne preterana gužva, kvalitetni DJ-evi, raspoloženi ljudi, osvežavajuća, ali ne i napeta energija, i mnogo zanimljive muzike

Sofa Surfers i Belgradeyard Sound System su svojim nastupom i izborom muzike pokazali, ne samo da pomeraju žanrovske granice, nego ih i ukidaju.

Belgradeyard Sound System, kako u etru, tako i u klubovima prenosi vrlo specifičnu vrstu energije i dobrog raspoloženja. Prezentovali su za njih karakterističan set sa mnogo jazz (iz koga crpe svoju inspiraciju), dub, reggae deonica, a sve to sa stavom i umetničkim izrazom.

Vrlo slično i Sofa Surfers grade svoje set  - melodična elektronska muzika i izleti u sve muzičke pravce - bez granica. Mešavina break beat-a, soula, industrial-jazz-a gradila je jedinstveni osećaj intimnije atmosfere. Na trenutak se osećate kao da niste u klubu, već u nekom manjem kafiću sa mnogo (odnekud) poznatih lica.

Sve pohvale za klub ''Plastic'' - ventilacija uz pomoć koje može normalno da se diše (čime se ostali klubovi ne mogu baš da pohvale). Iz gužve i buke velikog kluba, uvek možete da pobegnete u manji klub (Mint), koji je sređen sa mnogo ukusa i stila. Ovo veče se i u njemu mogla da čuje odlična muzika. Za nekog bi osvetljenje u klubu ''Plastic'' bilo suviše mračno, ali možda se baš u tami kluba najbolje uživa - onako za sebe i bez mnogo opterećenja da li vas neko gleda. Ukratko, muzika je bila plesna, ali uz nju nužno ne morate igrate; elektronska, ali je naravno ne slušate samo u klubovima; inteligentna, vesela... A ono što je najsigurnije - stvorena za uživanje.

Fotografije sa žurke možete pogledati u našoj foto-galeriji.

Nada Veljković

Pogledajte još