Stiže proleće: Ovo su znaci da se zaljubljujete

Ako ste tek na ljubavnom početku, postoje jasni znakovi da počinjete da "padate" jedno na drugo.

1. Sve manje sna
Otkad je on tu, zaboravili ste na umor i više nije problem da ostanete budni sitnih sati, iako ujutru rano ustajete. Žrtvovanje sna jedan od jasnih znakova da je počeo zaista da vam se sviđa.

2. Razmišljate ceo dan o njemu
Svako ispijanje kafe ili izlazak sa prijateljicama, svodi se na to da razmišljate o njemu - o tome šta on trenutno radi ili o tome kako jedva čekate da ga nazovete i ispričate mu gde ste bile i šta ste radile. Kad vam se neko sviđa, on vam je u glavi i onda kada ne želimo.

3. Nedostaje vam
Videli ste se pre sat vremena, a sad ste već razmenili par poruka. Ne morate doslovno napisati te reči, ali osećaj je tu i svi smo bili na tom putu. Takođe, kad počnete da mrzite vreme koje provodite odvojeni, to je to.

4. Pesme
Kada pesma koja zasvira na radiju, u autu i slično više nije samo pesma, već stvar koja opisuje vašu trenutnu situaciju sa njim, znate da si na dobrom putu najljepšeg osećaja na svetu.

5. Njegove "stvari"
Fudbal? Ma kakav fudbal - tako sve do ere dotičnog gospodina. Sad gledate utakmice njegovog omiljenog kluba, dok on zna da nabroji imena čitave porodice Kardašijan, a njih ima koliko i igrača na utakmici. Kad dobrovoljno krenete da radite nešto za šta ste tvrdili da nikad nećete, onda je to definitivno ljubav.

6. Teški trenuci
Kad život postane teži nego inače, prvo pomislimo na one ljude i stvari koji nam ga mogu barem malo olakšati. Ako je on jedan od tih ljudi, očigledno je da vam nešto znači.

Izvor: 24sata

Pogledajte još