Vlada Mandić progovorio o vezi sa Anom Nikolić

Foto: Screenshot/Youtube

Posle nagađanja rukometaš je napokon potvrdio da je zaljubljen. Prva je o vezi sa Vladom Mandićem progovorila Ana Nikolić, a onda je i rukometaš potvrdio da su zajedno.

- Sve što mogu da vam kažem je da sam srećan i ispunjen. U životu sam se puno puta opekao kada sam u javnosti govorio o svom privatnom životu, pa to ovoga puta neću činiti. Lepo mi je i zadovoljan sam - rekao je za naš list bivši rukometaš, a sada biznismen i vlasnik restorana.

Atraktivna Paraćinka je bila malo rečitija, ali je očito da svoju romansu čuvaju sebično, ne želeći da otkrivaju previše detalja.

- Vlada je sjajan momak. Dobro dete iz patrijarhalne porodice kakva je i moja. Ne manjkaju mu prave vrednosti kao što su čast, poštenje i marljivost. Volim vredne ljude jer sam i sama takva - rekla je pevačica.

Ona nije krila da mašta i o majčinstvu iako ne bi da se to odmah povezuje sa njenom novom vezom.

- Spremna sam, ali tek sada. Do juče me je maltene na prvom mestu bila karijera, a odnedavno osećam potrebu za potomstvom i iskreno ga priželjkujem.

Ana je dodala i da je, kada je zaljubljena, najlepša i da joj tada ništa nije teško.

- Tada prosto letim. Nasmejana sam i mogu sve - kaže Ana, koja trenutno osim novih pesama priprema i novu modnu kolekciju za devojčice koju kreira u saradnji sa Tijanom Todorović.

Na pitanje da li je pogađaju komentari na račun njenog novog zanimanja, pevačica kaže da ima debelu kožu.

- Navikla sam od samog početka karijere na osporavanja. Međutim, postojim deset godina, što nije malo, i zadovoljna sam dosadašnjim rezultatima kako u muzici, tako i u modi! - kaže pevačica u razgovoru za „Blic“.

Pogledajte još