Ulaznica za Supernatural festival je ambalaža "Supernatural" čaja

Osmi po redu Supernatural festival održaće se 27. aprila u Supernatural parku na Adi Huji u Beogradu. Ove godine ulaznica za festival je ambalaža Supernatural čaja koji se po ceni od 200 dinara može kupiti u beogadskim Maxi i Tempo objektima. Cena karte na ulazu festivala iznosiće 400 dinara, a ulaz na festival do 14h, za dečiji program je besplatan.

Svi koji kupe Supernatural čaj i praznu ambalažu ponesu na festival ne samo da će ući na festival već će pomoći finansiranje programa „Earthkeepres“ za primenjeno ekološko obrazovanje mladih.

Supernatural program ekološkog obrazovanja mladih „Earthkeepers“ koji se finansira od prodaje Supernatural čaja, održavaće se u Supernatural parku na Adi Huji, ali i na terenu širom Srbije, i ima za cilj da studentima pruži praktična znanja iz oblasti očuvanja i upravljanja životnom sredinom. Predmeti koji će se izučavati u sklopu programa su: Lekovito bilje, Biodiverzitet Dunava, Nacionalni parkovi, Enegetska efikasnost, Organska poljoprivreda i Menadžment otpada. Studenti će nakon programa imati priliku da ostvare praksu u kompanijama, institucijama i nevladinim organizacijama iz oblasti zaštite životne sredine, kako bi stekli radna iskustva, proširili svoja znanja i povećali šanse za zapošljavanje.

Supernatural je 100% rinfuzni prirodni čaj, proizveden u Srbiji, a ekskluzivno se se prodaje u odabranim objektima Delez Srbija u Beogradu. U prodaji se nalaze Supernatural kamilica, Supernatural nana, Supernatural hajdučka trava i Supernatural majkina dušica.

Podsećamo vas da je Evropska asocijacija za informisanje o lokalnom razvoju i zaštitu životne sredine za Evropsku Uniju (AIDEL) izabrala je projekat “Supernatural park - od deponije do parka” kao jedan od 25 najuspešnijih projekata u Evropi, zajedno sa inicijativama iz Francuske, Španije, Italije, Velike Britanije i ostalih zemalja Evrope.

www.supernatural.rs
https://www.facebook.com/supernaturalfestival
http://www.youtube.com/supernaturalfestival

Pogledajte još