Besplatne dečije radionice glume i muzike u centru Art room

Radionica će se održati u dečijem umetničkom centru Art Room na Dedinju, u ulici Vile Ravijojle 3b. Radionice će držati redovni predavači centra Art Room: dramska umetnica Jelica Kovačević i diplomirana glumica i muzička umetnica Angelina Miladinović.

Program će trajati do 16 časova a tokom njega će najmlađi Beograđani moći da se upoznaju sa konceptom rada centra Art Room i predavačima. Takođe, sva deca će kroz ovu popodnevnu radionicu moći da se dobro zabave i istovremeno uče kroz igru.

Besplatne radionice su najbolji način da se najmlađi ali i njihovi roditelji upoznaju sa našim predavačima i konceptom rada“ , izjavila je osnivač projekta Art Room, Jelica Kovačević. „Kroz ove pažljivo osmišljene programe, deca imaju priliku da rade i uče osnove umetnosti kroz drugačije, savremenije i interaktivnije pristupe od onih na koje smo navikli. Smatramo da je ovo najbolji način da najmlađima pokažemo koliko potencijala leži u svakome od njih“, rekla je Kovačevićeva.

Radionica će se održati u subotu, 22. marta sa početkom u 12 časova. Adresa umetničkog centra za decu Art Room je Vile Ravijojle 3b na Dedinju. Sve informacije u vezi sa radionicom možete dobiti na telefone 066/ 266-566 i 065/ 3888-787.

Pogledajte još