Bend LOLLOBRIGIDA najavljuje novi album pesmom "Uzalud"! (SPOT)

Posle izuzetno uspešnog albuma ‘’Pilula’’ iz 2012, koji je doneo brojne hitove, Lollobrigida se predstavlja ovog puta u malo izmenjenoj postavi, sa beogradskom ekipom muzičara, predvođeni dobro poznatim pevačicama Idom Prester i Petrom Cigoj.

Pesma ‘’Uzalud’’ urađena je u saradnji sa članovima benda Svi na pod – producent je Petar Rudić, a gost vokal je Bojana Vunturišević. Spot je premijerno prikazan sinoć na MTV kanalu.

‘’Sviđa nam se muzika benda Svi na pod i Bojanin vokal, ali hteli smo da je stavimo u malo zešći kontekst, da vidimo kako ćemo nas tri funkcionisati u punk varijanti. Ispalo je sjajno, mislim da je i Bojani prijao izlet u divljanje i vrištanje. Pesma je, zapravo, pravi girl riot, a spotom smo hteli da prenesemo energiju živog benda’’- izjavila je Ida Prester, pevačica benda Lollobrigida.

Reditelj spota „Uzalud“ je je Ivan Stojiljković, a Ida je inače ovaj spot snimala u devetom mesecu trudnoće, te su se koleginice za mikrofonom - Petra i Bojana solidarisale i u spotu su i one trudnice.

Ida Prester, intenzivno radi i na svom drugom projektu Frau Casio, sa kojim nastupa u maju na festivalu MAD In Belgrade.

Pogledajte još