Sila osumnjičena za prodaju droge sa Ezelom!

Džansu Dere koja je na našim prostorima postala poznata kao Sila | Foto: Screenshot "You tube"
Nakon što je pre nekoliko meseci Kenan Imirzalioglu, zvezda serije “Ezel“, uhapšen zbog konzumiranja i trgovine drogom, ispostavilo se da je sa njim u vezi bila turska glumica Džansu Dere, koja igra Silu u istoimenoj hit seriji. Ubrzo su isplivali i dokazi zbog kojih policija sumnja da je Džansu sa njim učestvovala u prodaji narkotika.

Naime, policija je mesecima prisluškivala i pratila glumicu, pošto su im bili sumnjivi njeni šfrovani telefonski pozivi sa Kenanom.

- Ako dokažemo da je sarađivala sa njim u tajnim akcijama narkodilera, preti joj dugogodišnja zatvorska kazna – rekli su inspektori iz Istanbula, koji u avgustu prošle godine, kada je glumac uhapšen, nisu imali nikakve sumnje u nevinost njegove devojke, međutim, od tada se pojavljuje sve više dokaza protiv nje.

Džansu je već nekoliko puta bila na ispitivanju u policijskoj stanici, a istražni sudija navodno joj je zabrano da putuje van zemlje dok se slučaj ne završi.

Na zvezdu serija “Sila”, “Ezel” i “Sulejman Veličanstveni” počelo je da se sumnja kada je nekoliko puta u javnosti žustro branila Kenana, sa kojim je svojevremeno igrala u seriji “Ezel”.

Da podsetimo, glumca su uhapsili u velikoj policijskoj raciji jer je sa drugim glumcima preprodavao kokain, ekstazi, marihuanu i lekove, a Džansu Dere su sa njim povezali jer su se svaki dan čuli telefonom i razgovarali u šiframa, da bi se posle sastajali na tajnim lokacijama.

- Ništa ne prepuštamo slučaju. Čim se Ezelovo ime pojavilo na popisu optuženih, počelo je da se piše o njihovoj vezi. Sad nam se čini da je to sve bila samo varka čiji cilj je bio da se skrene pažnju sa pravih problema – kaže izvor blizak policiji.

Inspektori sumnjaju da je Džansu od Kenana ilegalno kupovala tablete protiv anksioznosti i depresije, od kojih je obolela posle nekoliko ljubavnih brodoloma. Glumica je u jeku istrage najavila da bar godinu dana neće snimati nove serije jer joj treba odmor.

Dok je Imirzalıoglu bio u pritvoru, Dere je bila na godišnjem odmoru u Maroku i na Maldivima, a tužilaštvo.

24sata.hr

Pogledajte još