MUŠKI HOROSKOP: Pročitaj i znaćeš kakav je!

Ovan

Dobro građen, i uvek okružen ženskim polom, ovan ima snažan instinkt da bude u centru pažnje. Kod žena voli ženstvenost i zaigranost, ali neće preći niti preko njihove inteligencije. Posebno ceni ukoliko žena zna da komunicira u muškom društvu i koja se ne boji novih kontakata.

Romantičan je i dobar ljubavnik, u praksi je veliki planer, pa ćete mu najlakše ući pod kožu ukoliko doprinosite planovima koje je on odredio. Marljiv je, pa lako dolazi do novca, ali zbog ekstravagancije brzo i ostaje bez njih.

Bik

Muškarci ovog znaka su dosledni sebi i teže praktičnosti u različitim životnim situacijama. Vrlo su marljivi, ali žele da se njihov rad prepoznaje i poštuje. Glavne mane su im tvrdoglavost i sumnjičavost, a često znaju da pokažu i ljubomoru i posesivnost.

Iako ih je teže zavesti od ostalih zodijačkih znakova, Bikovi u srećnoj vezi bez kompromisa će braniti čast i sigurnost svoje izabranice, ulazeći po potrebi čak i u fizičke obračune. Znaju se obući i imaju talenat za finansije.

Blizanci

Inteligentan i komunikativan, ovaj muškarac u proseku prođe više predbračnih veza od ostalih znakova. Šarmantan je i voljen od suprotnog pola, koji odmah primeti njegov humor i pozitivne vibracije. Seksipilni su i zavodljivi, no brzo se zasite i žele promene.

Njihove žene moraju uvek smišljati nove načine da ih zabave i izazovu, što nije uvijek lako. Otvoreni su za tuđa mišljenja, ali često previše filozofiraju oko svojih, što ostavlja utisak kao da su neodlučni.

Rak

U potpunosti orijentiran na porodični život, muškarac iz ovog znaka je emotivan i predat svojoj partnerki. Ima i snažnu povezanost sa svojom majkom, duža putovanja neizbežno će učiniti da čezne za domom.

Često menja rasploloženje i jako je oprezan s novcem. Slično se ponaša i u odabiru žena, pa će trebati neko vreme da vam se otvori. Iako osetljiv, spremno traži lepotu u svemu što vidi. Pripadnici ovog znaka vole dobru odeću, a često postaju talentovani kuvari i pisci.

Pročitaj i : Osobine žena po horoskopskim znakovima

Lav

Harizmatičan i željan pažnje, lav ima veliku veru u svoje sposobnosti. Optimističan i nezavisan, lako dolazi u centar ženske pažnje i zna u njemu ostati. Odgovoran je u svojim dužnostima, ali zna i da se ružno ponaša prema podređenima.

Neizmerno tvrdoglav, teško prihvata poraz i neuspeh ga lako demorališe. Partnerka mora razumeti njegovu strast za uspehom u životu i uvek treba biti spremna na laskanje i ohrabrivanje. Najgore što možete učiniti lavu je da ga ignorišete ili da olako pređete preko njegovih dostignuća.

Devica

Praktični i logični, muškarci Device često imaju karijeru u nauci i medicini. Uvek na zemlji, vodiće brigu o svojoj higjeni i izgledu i primetiti promašaje na tom polju kod drugih. Stidiljivu su kod pokazivanja emocija, što ne znači da ih nemaju.

Srećni su kad žene pokazuju poštovanje za njihov intelekt. Glavna im je mana nedostatak samopouzdanja i od partnerke očekuju dokaze svoje privrženosti.

Pročitaj i : Arapski horoskop: Saznajte kakva vas sudbina čeka

Vaga

Atletski građeni i s dobrim veštinama u komunikaciji muškarci Vage su po mnogim pitanjima odlični ljubavni partneri. Imaju smisao za humor, talentovani za šarmiranje, a njihova energičnost nikad ne prolazi neprimećeno.

Jedna od njihovih velikih vrlina je sposobnost da se lako podižu iz pepela i hrabro uzvraćaju udarce čak i kad je sve bezizlazno. S druge strane, znaju biti površni, rasipni te opsednuti sami sobom. Kod žena će prvo tražiti fizičku ljepotu, a tek onda vrline.

Škorpije

Bez obzira na fizički izgled, muškarci ovog znaka lako zavode žene. Imaju snažnu želju za položajem i kontrolom, a njihova tajanstvena priroda nikog neće ostaviti ravnodušnim. Novac, uzbuđenje i status ih lako motivišu ali usprkos tome mogu biti ekstremni u pridržavanju svojih moralnih vriednosti.

To uključuje i vernost partnerki koja im se sviđa. Glasine o nezadrživom seksualnom apetitu su naduvane. Ovi muškarci jednostavno uživaju u krevetu, zajedno sa svojim partnerkama.

Strelac

Muški Strelac odiše optimizmom i veseljem pa uvek gleda lepšu stranu stvari. Jednako je uspešan u poslovnoj karijeri kao i u ljubavnim vezama. Kao večno dijete, ne mari za svoj izgled, a niti će zamerati ako mu se partnerka zapostavi.

Gotovo da nema niti mrvicu ljubomore ili posesivnosti u sebi, i više od svega ceni slobodu i poverenje. No, to mu je ujedno i mana. Zna da bude naivan, te previše očekuje od drugih. Direktan je do mere netaktičnosti, pa iskrenošću često uvredi sagovornike.

Jarac

Majstor kad je u pitanju poslovna karijera, Jarac je inteligentan, uspješan i ustrajan u svojim planovima. Vešt u zarađivanju novca i ostvarivanju kontakata, po prirodi je vođa koji lako pridobija druge za svoje ciljeve. Iako je začuđujuće emotivan, teško izražava svoje emocije.

Jarac će u širokom luku zaobilaziti ženu koja deli njegovu ambicioznost, bojeći se da će ugroziti njegov privredni položaj. Zavisnu su od kontroli, zbog čega paze na izgled i ponašanje u društvu.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su stabilni i snažni, s naglašenom promišljenošću i željom da doprinose društvu. Teško ih žene razumeju zbog toga često znaju završiti sa starijom, iskusnijom ženom koja ima razumevanja za njihova česta sanjarenja i sklonost tišini. Ukoliko žive u okružju bez pritiska, znaće uzvratiti ljubav.

Ribe

Najsnažnija karakteristika ovih muškaraca je urođena intuitivnost, pa možete očekivati da će vas razumeti čak i kad svi ostali znakovi zodijaka okrenu glavom. Osjetljivi su i traže osobu s kojom će se suprotstaviti svim nevoljama u životu.

Pomalo su zaljubljeni u sebe i očekuju da žena napravi prvi korak u udvaranju. Privlačni su, ali i verni. Čvajte se njihove sklonosti laganju i licemerju. Poseduju i jako dozu autodestruktivnosti, pa vodite računa o njihovom samopouzdanju.

Izvor: Haber.ba