Biljana Srbljanović otkrila svoju najveću traumu!

Skandal koji se dogodio između Biljane Srbljanović i novinarke TV Pink polako se stišava. Kako bi skrenula temu sa nemilog događaja koji je uzburkao javnost, dramska spisateljica je gostujući na Naxi radiju pričala o svom radu, a otkrila je i svoju najveću traumu.

Pročitajte i: Otvoreno pismo novinarke Pinka Biljani Srbljanović: Sramota me je zbog Vas

Iza sebe ima nekoliko drama, „Skakavci“, „Beogradska trilogija“, „Barbelo“... koje se izvode u preko 50 zemalja, a Biljana priznaje da je u životu najponosnija na, sada već kultnu, TV seriju „Otvorena vrata“.

Pročitajte i: GORE DRUŠTVENE MREŽE: Srbljanovićka uvredom izazvala bes mnogih a evo šta ona kaže na to!

- To mi je bilo jedno od najprijatnijih iskustava u životu. Tada sam bila druga- treća godina Akademije i Miloš Radović i ja smo iz čista mira smislili to da radimo. Napisali smo pilot i predložili producentu. Prvo smo dobili da napišemo 13 epizoda što je vrlo brzo preraslo u 33, pa su nam onda u pisanju pomogle još neke kolege. Kada je serija počela da se emituje naišla je na najnegativnije moguće kritike i u novinskim tekstovima su mene prozivali u smislu „ovo da gledaju njeni profesori, izbacili bi je sa fakulteta". Iako smo mi znali da je serija super i nismo mogli da verujemo da niko ne shvata da je to super, ja sam se strašno istraumirala. To mi je bila prva i najveća depresija u životu, zapravo jedina depresija koja se ticala mog kretivnog rada. Zapravo me nisu pogodile kritike kao takve, već veliko nerazumevanje jedne mlade ekipe koja je radila nešto što do tada, praktično, nije postojalo u Srbiji - rekla je Biljana gostujući na Naxi radiju.

U međuvremenu, „Otvorena vrata“ su stekla veliki broj fanova; dan-danas se rado citiraju replike Cakane, Dragoslava, Bate, Vojina i Milice a na Facebook-u šeruju inserti i scene. Odnedavno se emituju i nove epizode ove serije a iako se govorkalo da će Biljana pisati scenario i za njih, to se na kraju nije dogodilo.

- Miloš i ja smo osmislili šta se kasnije događalo sa likovima i razloge zbog kojih bi se uopšte radio nastavak ali na kraju se nismo dogovorili sa producentima u kreativnom smislu. Daleko od toga da je u pitanju bio novac, štaviše i cifra i uslovi su bili sasvim u redu ali nismo imali uslove - mi smo imali jednu viziju, producenti drugu ali tako to obično biva sa nastavcima - rekla je Biljana.

pulsonline

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.