Kineski horoskop za 22. mart

Foto: sxc.hu

Tigar
Danas vas očekuju nesporazumi na ljubavnom planu. U pitanju su veoma nebitne stvari kojima vi ili vaš partner pridajete previše pažnje. Izbegavajte upotrebu reči "uvek" i "nikad". Ako budete dovoljno tolerantni, do kraja dana možete ovo da prevaziđete.

Pacov
Danas ćete biti naročito raspoloženi za intelektualni rad, pogotovo ako se on odnosi na profesiju kojom se bavite. Takođe, ne bi bilo loše da se posvetite nekom humanitarnom radu ili volontiranju. Sa druge strane, čuvajte se ishitrenih postupaka. Danas vašu impulsivnost držite pod kontrolom.

Bivo
Neko u vašem poslovnom okruženju sumnja u vašu efikasnost. To najverovatnije znači da još mnogo toga negativnog misli o vama, a samo mali deo pokazuje. Potrebno je da o ovome ozbiljno porazgovarate. Nemojte da komplikujete vaš život razmišljajući o tome, a ne radeći ništa.

Pročitajte i: Horoskop za 22. mart

Zec
Neko ko je previše brižan prema vama bi danas mogao iznenađujuće iritantno da deluje na vas. Smeta vam kada drugi zadiru u vašu intimu, pogotovo onda kada ste preosetljivi. Pa ipak, ne dozvolite sebi da budete previše grubi. Odmerenost je ključna reč.

Zmaj
Ovaj dan je pogodan za vaša privatna interesovanja ili hobije. Bićete najsrećniji ako vas danas drugi ostave na miru. Za vas je stresno sarađivati sa ljudima koji su rigidni i konzervativni. Ne dozvolite da iko osujeti vaše planove.

Zmija
Uobičajena rutina danas vas apsolutno ne zanima, štaviše počinje da vam smeta. Imate utisak da se već dosta vremena u vašem životu ne dešava. Za vas je prava stvar odlazak u šoping, ali čuvajte se prevelikih izdataka. Obratite pažnju na popuste.

Konj
Neko sa autoritativnim nastupom bi danas mogao da pokuša da vam zagorča život. Nastojte da izbegavate konflikte po svaku cenu. Okrenite se onim ljudima koji vas usrećuju i u koje imate poverenja. Vaš partner vam može mnogo pomoći i ispuniti vam dan na najlepši mogući način.

Koza
Cilj koji je trebalo danas da dosegnete, izmaći će vam iz ruku. Vi tu ništa ne možete da učinite, osim da se saberete, sakupite energiju i nastavite dalje. Pokušajte da sledeći put bolje odredite prioritete, ali i da procenite na koga se možete osloniti. Čovek se uči dok je živ.

Majmun
Vaše voljeno biće će biti u prilično negativnom raspoloženju i neće želeti da sa vama podeli razlog svog nespokojstva. Ne pokušavajte da insistirate na tome da vam se poveri. U pitanju je neko lično nezadovoljstvo koje nema veze sa vašim odnosom. Napravite distancu i dajte mu vremena da sabere misli.

Petao
Danas biste mogli da upoznate jednu prilično interesantnu osobu. Ona ili on će u bliskoj budućnosti odigrati važnu ulogu u vašem životu. Najverovatnije ćete shvatiti da delite strasti za mnogo istih stvari. Ispostaviće se da će ova osoba postati vaš dobar prijatelj ili ljubavnik. Dozvolite vremenu da učini svoje.

Pas
Nemojte se odupirati potrebi za odmorom - to bi vam danas bila velika greška. Masaža ili slušanje opuštajuće muzike mogu mnogo toga pozitivnog da učine za vaš nemirni duh. Kada ste neraspoloženi, imate nerealna očekivanja od vaših najmilijih.

Svinja
Ponekad, pažljiv pristup izvesnim situacijama je najbolje rešenje, ali ne danas. Previše neodlučnosti odbija vaše drage osobe. Samo zato što ste neraspoloženi za socijalne interakcije, ne znači da one nisu dobre za vas. Ozbiljno razmotrite zahtev jedne mlađe osobe.

horoskopius

Pogledajte još