Ljubavni horoskop za 23. mart

Foto:sxc.hu

Ovan
Ako želite da se približite nekom posebnom, danas ćete morati da date više od svog uobičajenog šarma. Moraćete da se upletete u dublji razgovor o različitim uverenjima i sistemima vrednosti. Nemojte se plašiti, već se opustite i budite ono što jeste. To je pravi put da osvojite osobu do koje vam se stalo, a pored toga naučićete mnogo toga novog.

Bik
Vodite računa da danas stvari ne krenu naopako. Pazite kako si izražavate, kako ne biste rekli nešto pogrešno ili u pogrešnom trenutku, ili kako ne biste dali komentar koji će uvrediti ili ražalostiti vašeg partnera. Pokušajte da, bez obzira što to nije u vašoj prirodi, ostanete taktični. Ako to uspete, provešćete divan dan sa voljenom osobom.

Blizanci
Danas vam zvezde savetuju da se opustite. Ako ste u poslednje vreme radili previše i bili operećeni poslom iskoristite ovu šansu i osvežite svoj ljubavni život. Izađite napolje i zabavite se. Ako imate pratnera provedite sa njim romantično veče, a ukoliko ste slobodni pozovite osobu koja vam se dopada u bioskop ili pozorište.

Rak
Danas je sjajna prilika da izađete sa prijateljima, jer postoji šansa da upoznate značajnu osobu i sa njom provedete kvalitetno vreme. Ta osoba će ispuniti vaša iščekivanja, podržati vaše ideje i verovanja, i svatićete da biste sa njom mogli provesti večnost. Upravo ta osoba mi mogla biti nešto više od prijatelja ili poznanika, a možda sa njom provedete i ceo život.

Lav
Danas vam planete donose neko nerazumevanje i zabunu kada je ljubav upitanju, što bi moglo ugroziti vašu vezu. Ako želite da izbegnete probleme i nepotrebne konflikte, razgovarajte i recite jedno drugom šta je to što vam smeta. Prilagođavanje, razumevanje i podrška su ključ uspeha u ljubavi.

Devica
Vi u životu uglavnom sve držite pod kontrolom, ali danas će vam sve oskliznuti iz ruke i imaćete osećaj potpune izgubljenosti. Vaše uobičajene igrice vam ovoga puta neće pomoći da dobijete ono što želite. Pokušajte da se opustite i pustite stvari da idu svojim tokom. Ne mora uvek sve biti baš kako vi želite.

Vaga
Danas vam zvezde donose suočavanje. Verovatno će lice u lice usmerene biti fantazija i realnost. Vi već dugo nešto želite, a ne shvatate da su vaše želje su nerealne. Danas ćete brečiti o pod. Ma koliko to bilo snažno i neprijatno, upravo je to za vaše dobro. Razmislite o svemu hladne glave i uključite razum, kako ne biste bili na šteti.

Škorpija
Čini vam se da partner konstantno priča jedno, a radi sasvim suprotno od toga. Postoje razni načini izražavanja mišljenja i emocija, pa bi bilo dobro da još jednom razmislite pre nego što krenete sa optužbama. Moguće je da je u pitanju nesporazum u percepciji. Jedan otvoreni razgovor rešiće sve nesuglasice.

Strelac
Susreti sa značajnim ljudima pokrenuće neke teme koje su dugo bile potiskivane. Planetarni aspekti stvaraju mistično okruženje koje otvara vrata prema novim emotivnim partnerima. Ukoliko ste u vezi, pokušajte da uradite nešto što će se razlikovati od uobičajenog okvira vašeg ponašanja. Vreme je za promene.

Jarac
Ako večeras idete na sastanak, vaše impresije prema toj osobi menjaće se iz momenta u momenat. Vi nećete nikako moći da je procenite i pročitate koje su joj namere . Najpametnije je da to ni ne pokušavate, nego da se prepustite u uživate u misterioznom momentu. Zvezde vas čuvaju. Ne brinite.

Vodolija
Danas pokušajte što više da proširite svoje mentalne, emocionalne i psihološke vidike. Zvezde vam savetuju da budete otvoreni i istražite sve nove mogućnosti. Budite avanturista! Ovo se naročito važi za vas koji ste u emotivnoj vezi, jer ćete je osvežiti i učiniti svog partnera srećnim i zaljubljenim iznova u vas. Napravite nešto ludo što će pamtiti ceo život.

Ribe
Ovo je pravo vreme da organizujete zabavu i pozovete sve ljude koje volite, poštujete i kojima se divite. Svi će biti srećni i dobro raspoloženi, a postoji i mogućnost da ostvarite novu romansu sa nekim na koga do sada niste obraćali previše pažnje. Otvorite oči jer je ovaj dan kao stvoren za romansu.

horoskopius

Pogledajte još