Kineski horoskop za 23. mart

Foto: sxc.hu

Tigar
Danas ćete imati priliku da date savet nekome ko je u problemu i ko je zbunjen. To ne znači da će vaša sugestija biti prihvaćena. Nemojte zbog toga biti ljuti i gubiti samopouzdanje. Vi ste dali sve od sebe, a kako će neko postupiti više nije na vama.

Pacov
Danas su mogući nesporazumi. Sve proverite dva puta. Ako idete na putovanje, dobro proverite svoje karte i rezervacije. Ako se budete dogovarali da idete negde, pitajte za tačno vreme. Suviše ste rasejani zbog svakodnevnih obaveza. Pokušajte da se opustite.

Bivo
Ponekad su prejake emocije uzrok problema. Upravo to treba da imate na umu danas. Pre nego što upadnete u raspravu sa nekim razmislite dva puta da niste preterali sa reakcijom. Budite voljni da se izvinite i prihvatite svoju grešku.

Zec
Danas pokušaje stvari da pojednostavite što više. Ako delite sa nekim novac ili iskustvo, budite posebno pažljivi. Vaša dobra volja treba da ima granica, kako ne biste bili iskorišćeni. Dajte sebe drugima, ali ne previše.

Zmaj
Završite sve što ste započeli i to što je pre moguće. U poslepodnevnim časovima vas očekuje iznenadna vest koja će tok vašeg dana potpuno izmeniti. Nazovite ljude koje volite i podelite sa njima svoju radost.

Zmija
Zvezde su danas na vašoj strani. Neko ko je posebno velikodušan će vam doneti nešto neočekivano. Veče je povoljno da izađete sa prijateljima i uživate u životu. Ako neko bude tražio uslugu od vas, nemojte se dvoumiti. Dajte sve od sebe da pomognete, jer karma vas posmatra.

Konj
Energija danas vam savetuje da budete jednostavni. Ako budete dovoljno realistični po pitanju situacije u kojoj se nalazite, izaći ćete iz nje kao pubednik. U suprotnom, ako se budete prepustili jakim osećanjima i izgubili tlo pod nogama, mogli biste napraviti veliku štetu.

Koza
Pomoć drugima učinuće da se vi lično osećate bolje. Obaveze na jednom životnom polju sprečavaju vas da ostanete posvećeni i odgovorni za neke druge stvari. Nemojte menjati svoje planove zbog drugih ljudi. Veče je povoljno za ljubav.

Majmun
Potražite stručni savet u vezi zdravlja i kondicije. Male promene u načinu života će vam doneti velike rezultate. Energija je povoljna i da poradite na svom stajlingu. To će poboljšati vaše samopouzdanje. Ne mora biti ništa skupo. Samo budite maštoviti.

Petao
Ako budete bili na šteti nemojte se iznenaditi. Vi ste vrlo često bili nepravedni prema ljudima i sada je došlo vreme da platite. Suočite se sa svojim greškama i izvinite se. To je jedino što vam je pametno danas.

Pas
Danas su mogući konflikti budući da ćete imati problem sa svojm egom. Započnite dan tako što ćete napraviti neku listu i držite je se. Za najbolje rezultate potrebna je dobra organizacija. U večernjim časovima se slobodno razmazite. Ugodite sebi koliko god to vama odgovara.

Svinja
Danas je povoljan dan da se povežete sa svojim prijateljima i zajedno radite na projetku koji ste osmislili. Ako budete imali neke konflikte u porodici, nemojte to doživljavati suviše tragično. Svađe su ponekad korisne. Slobodno kažite kako se osećate i šta želite.

horoskopius

Pogledajte još