SUZE I SMEH: Top pet momenata koji su obelеžili X Factor!

1. Kletve Ilme Karhmet

Eminin glas je bio presudan da Ilma napusti takmičenje pa je to ova 13-godišnjakinja podnela teže nego što je bilo ko očekivao. Samo ispadanje podnela je stojički ali se zato sutradan Emini na Fejsbuku obratila na skandalozan način. Ilma je uputila kletve na račun Eminine dece i time izazvala osudu i onih koji su je podržavali.

(old_image)

2. Reakcija Željka Joksimović na Filipa Janovskog, Fifi

Kada se u drugoj epizodi i predstavio kao transsrodna osoba komentar Željka Joksimovića "da se njemu to ne dopada" izazavao je pravi rat. Na noge se podigla čitava javnost a reagovala je i LGBT zajednica koja je tražila izvinjenje Željka Joksimovića. Zbog ovoga Željko je dobio titulu Naj homofob 2013. godine.

(old_image)

3. Netrpeljivost među članovima žirija

Željko i Kristina su uvek imali jedno drugom šta da prebace pa se se tako koškali oko sitnica: komentara, pogleda, osmeha.. Onda se ta netrpeljivost prebacila na relaciju Emina i Kristina, na kraju su se umešale i porodice, pa je tako Kirstinina sestra oplela po Emini. Srećom Kristina je napravila kolače i sve je zaboravljeno. Pročitaj i : Mentori bacili karte na svoje kandidate

(old_image)

4. Suze Emine Jahović

Članica žirija je svoju emotivnu stranu pokazivala svaki put kada je neko od njenih kanditata nastupao. Kada je dolazilo do neminovnog ispadanja, jedva je uspevala da ostane pribrana.
Pročitaj:
Sve suze Emine Jahović. U čast njenih suza, ljubitelji su otovorili i tviter profil @EmininaSuza

(old_image)

5. Puć Kikija Lesendrića
Neobična pojava kojom je Kiki izražavao sreću, pa se tako obično pućio kada neki njegov kandidat dobro otpeva pesmu. Puć Kikija Lesendrića je oduševio ostale članove žirija, a posebno Kristinu Kovač. Napravljen je profil na Tviteru koji je za kratko vreme prikupio veliki broj pratilaca.

(old_image)

M.M

Pogledajte još