Kakve fotke najbolje prolaze na dejting stranicama?

Osnivač dejting aplikacije Tinder, na poslovnoj konferenciji u Los Anđelesu otkrio je nekoliko zanimljivih podataka za sve korisnike.

Na pitanje kakve fotografije najbolje prolaze, Šin Rid je odgovorio: "Slike lica ne prolaze. Ljudi žele da vide karakter na Tinder slikama, naravno, koliko je to moguće. Slika zabave ili nekog hobija ono je što im ostavlja dobar prvi utisak i to prolazi najbolje. Time pokazujete da ste vedrog duha, da izlazite, volite društvo i različite stvari, a to je ono što većina traži - kaže on.

Tinder je aplikacija za pametne telefone na koju se, nakon što je instalirate, prijavljujete preko Fejsbuk računa. Pokazuje samo vaše ime i profilnu sliku i nekoliko fotografija s vašeg Fejsbuk računa.

Na početku birate zanimaju li vas muškarci, žene ili oboje, a nakon toga kreće zabava. Tinder pronalazi korisnike aplikacije koji su vam u blizini, a sami birate radijus u kojem traži. Kada pronađe korisnike koji odgovaraju postavljenim parametrima, nudi vam njihove profile, na kojima možete da vidite fotografiju, broj zajedničkih interesovanja, udaljenost i broj zajedničkih Fejsbuk prijatelja.

Ako vam se osoba ne sviđa, jednostavno kliknete deo predviđen za to i Tinder vam je više nikada neće pokazati. Ako vam se sviđa, odaberete i čekate…
Osoba koju ste "lajkovali" neće videti da ste to uradili sve dok i sama ne stisne "lajk" na vašem profilu, a ako se to dogodi, aplikacija vam omogućava da počnete da komunicirate putem poruka.

Ova aplikacija beleži 750 miliona pretraživanja dnevno.

Izvor: 24sata

Pogledajte još