PORUKA PRED FINALE: Slavko izvređao Anu i otkrio svog favorita

Slavko Kalezić će svakako ostati upamćen zbog svojih nastupa u X Factoru, zbog incidenata sa Željkom Joksimovićem i voditeljkom Anom, ali i zbog voditeljstva u kome se nije dobro snašao.

Slavko i Ana su već bili akteri sukoba u kojem su se vređali.

Kako je danas finale takmičenja X Factor, Slavko je na svom Fejsbuk profilu objavio poruku u kojoj je otkrio ko je njegov favorit, a takođe je i iskoristio priliku da ponovo izvređa Anu. Smatra se da se njihov sukob dešava jer je Ana zamenila Slavka u vođenju ovog takmičenja.

– I večeras se završava I sezona! Svim takmičarima želim sreću jer su svi talentovani ali istinski navijam da Daniel Kajmakoski pobijedi! Zna se ko obilježio I sezonu i ko je prvi a sigurno i poslednji u istoriji #XFactora bio takmičar, zatim voditelj a onda specijalni gost i premijerno izveo single “Krivac”! Hvala MBK produkciji na velikoj podršci! Ani Grubin želim da se, nakon večerašnjeg finala, dobro pozabavi sobom i svojim problemima jer se ispadi koje je pravila tokom “vođenja” ne mogu porediti ni sa diletantizmom. A tek večeras, ne smijem ni da pomislim. Želim joj uspješan oporavak, napisao je Slavko.

Da podsetimo, Slavko je u jednoj od lajv emisija nastupao sa svojom novom pesmom “Krivac”.

J.P.