Poslovni horoskop za 24. mart

Foto: sxc.hu

Ovan
Ukoliko ste na liderskoj poziciji, dobro se pripremite, i psihički, ali i informacijama kako biste jedan zadatak uspešno izvršili. Ne zaboravite da uspešan vođa u svakom momentu zna kako, na koji način i o čemu razmišlja njegov tim. Morate da znate sve o svemu.

Bik
Ovaj dan će biti ispunjem mnogobrojnim zadacima, ali to za vas neće predstavljati nikakav problem. Sve što ste zamislili, koliko još danas možete da ostvarite. Ne zaboravite da je izuzetno bitno da ostanete dosledni sebi. Ne odustajte od svojih principa.

Blizanci
Danas ćete biti skloniji nezgodama, te se dobro pripazite i uključite sva čula, naročito u radnom okruženju. Ovo znači i da se pričuvate u nekim razgovorima, diskusijama, a naročito u neobaveznim ćaskanjima koje bi neko mogao da zloupotrebi. Pokušajte da ostanete po strani, čak i ako neko insistira na vašem mišljenju.

Rak
Bićete svesni šta treba da se učini i pre nego što vam neko to saopšti. Slobodno se oslonite na vašu intuiciju. Ne morate da čekate nikakve instrukcije, nego krenite u akciju. Nadređeni će pohvaliti vašu inicijativu i spremnost da učinite nešto za opšte dobro.

Lav
Ne prihvatajte ni jedan savet od osobe u koju nemate poverenja, pa čak i ako neko pomisli da ste nepristojni i neprofesionalni. Iako to još uvek ne primećujete, ovo će vam se isplatiti na duže staze. Takođe, ne upoštajte se u nepotrebna objašnjenja – danas nikom ne treba da polažete račune.

Devica
Poslušajte vaše instinkte u jednoj nategnutoj situaciji. Bićete dobar govornik i većina kolektiva će uvažiti sve ono o čemu danas budete govorili. Okrenite pozitivnu energiju dana u vašu korist. Ne sukobljavajte se sa onima koji su, u svakom smislu, mnogo stepenika ispod vas.

Vaga
Dobićete dugo željeno priznanje i poštovanje kolega, ako danas budete na pravom mestu i u pravo vreme. Ovo znači da treba da budete pažljiv slušalac i da izbegavate davanje saveta ako vam to niko ne traži. Budite spremni da govorite samo o stvarima koje su neutralne.

Škorpija
Izuzetno su vas iscrpila razmišljanja o jednoj situaciji, a rešenje problema još uvek ne nazirete. Dodatne analize vas nikud neće odvesti. Najbolje bi bilo da potražite savet nekog od poverenja. Potrudite se da prikažete sve relevantne informacije.

Strelac
Osećanje neprilagođenosti, nedostatak energije i volje su nešto što svi u određenim momentima proživljavamo, ali to za vas danas ne znači da treba da odustanete. Ne tražite nove izgovore. Rešenje uvek postoji, a sada je odličan momenat da probudite borca u sebi.

Jarac
Danas kao da ništa ne može da vas zaustavi. Cilj koji ste zacrtali vam je na dohvat ruke i to vas dodatno motiviše. Svesni ste da uspeh zavisi isključivo od vas samih i odjednom sve dolazi na svoje mesto. Zadržite ovaj osećaj što je duže moguće.

Vodolija
Danas kao da nemate energije ni za najnezahtevnije poslovne zadatke. Čini vam se da su mnoge stvari oko vas pogrešne, a i emocije su vam u priličnom padu. Nemojte da očajavate. Stanje je prolazno. Koliko već popodne, bićete u top formi.

Ribe
Pod velikim ste pritiskom da dokažete kako ste vredni nečijeg poverenja. Takođe, trudite se više nego inače, jer želite da postignete nešto za čime već duže vreme žudite. Ne dozvolite sebi da u toj brzini činite greške koje bi kasnije mogle skupo da vas koštaju.

horoskopius