Kineski horoskop za 24. mart

Foto: sxc.hu

Tigar
Imajte mnogo razumevanja za jednu, vama dragu osobu koja prolazi kroz težak period. Vaša uteha i saveti će joj danas mnogo značiti. Ostanite takvi kakvi jeste i imajte strpljnjenja, čak i ako neke priče slušate po stoti put.

Pacov
Ne postoji lakši put za vas danas kada su neke nagomilane obaveze u pitanju. Ovo se najviše odnosi na spremanje vašeg životnog prostora. Krajnje je vreme da stvari dovedete u red, a ako za to i dalje nemate volje, pozovite nekog od prijatelja da vam se pridruži.

Bivo
Mnogo toga ste radili na vašem duhovnom razvoju i sada primećujete prve pozitivne promene. Od danas, svet gledate nekim drugim očima. Mnogi ljudi iz vaše okoline se pitaju šta se sa vama događa, jer vas ovakvog ne poznaju. Podelite sa njima radost koju osećate.

Zec
Neke stvari koje ste u poslednje vreme zanemarivali i “gurali pod tepih” danas konačno dolaze na dnevni red. Priznajte sebi da ih više ne možete ignorisati. Ovo se naročito odnosi na potisnuta osećanja. U redu je zaplakati – ne morate sve vreme da budete jaki.

Zmaj
Projekti koji zahtevaju kreativnost će vam danas oduzeti većinu vremena. U ovome ćete naročito uživati jer ste vi neko ko voli da je produktivan i koristan. Na poslovnom planu je takođe sve u najboljem redu. Mogli biste da razmislite o kraćem odmoru.

Zmija
Dan je odličan za putovanja ili planiranje istih. Neki prioriteti treba da se reorganizuju. Nečije predloge nemojte da shvatite previše lično. Takođe, danas vam se preporučuje dosta fizičke aktivnosti. Ovo je odličan način da se rešite nagomilanog stresa.

Konj
Ponekad previše razmišljanja može samo da vam našteti. Danas izbegavajte ovo po svaku cenu. Ukoliko nemate mnogo obaveza, a radni dan je pri kraju, obavezno organizujte druženje sa prijateljima. Ovo je za vas najbolji način da odvratite misli sa neželjene putanje.

Koza
Uživate u druženju sa osobama koje su aktivne i socijabilne. S obzirom da vas takođe čeka i mnogo obaveza oko doma, zašto ne biste spojili lepo i korisno? Pozovite drage ljude i neka vam se pridruže u kućnim poslovima i popravkama.

Majmun
Veoma je bitno da shvatite da je potrebno da promenite nešto u vašim navikama vezanim za ishranu. Pad u imunitetu koji konstantno osećate je direktan rezultat toga. Ukoliko ne vidite gde grešite, konsultujte se sa stručnim licem.

Petao
Ovo je odlično vreme da se bolje organizujete u vezi vaših poslovnih obaveza. Takođe, vašem domu je potrebno veliko spremanje. Rešite se svih stvari koje vam zaista nisu potrebne ili koje ne koristite već duže od godinu dana.

Pas
Zadovoljni ste vašim životom i trenutnom situacijom na ljubavnom planu. Iskoristite sve prilike koje vam ovaj dan pruža. Pozitivna energija je svuda oko vas i drugi to primećuju. Ne zaboravite na vaše prijatelje – ovo je odličan dan za vreme sa njima.

Svinja
Očekuju vas nesporazumi sa osobama koje imaju drugačije viđenje života u odnosu na vas. Ne spuštajte se na nivo rasprava – budite iznad situacije. Najbitnije je da sačuvate trezvenost i odustanete od potrebe da menjate druge. Šetnja će vam prijati.

horoskopius