Pogledajte kako je Lindzi razbesnela Opru Vinfri

Foto: Screenshot/Youtube

Lindzi Lohan uspela je tokom snimanja dokumentarnog filma o sebi da iznervira Opru Vinfri svojim bezobraznim ponašanjem. Problematična glumica je zbog svoje neodgovornosti naterala voditeljku i da opsuje u toku emisije.

Iako je decenijama vodila najgledaniji šou, Opra Vinfri nikada nije imala toliko problema sa nekom poznatom osobom, koliko joj je muka zadala Lindzi Lohan tokom snimanja dokumetarnog filma koji se prikazivati na kanalu "OWN".

U trećoj epizodi voditeljka se toliko iznervirala, jer je zbog neodgovornosti problematične glumice morala da odloži snimanje. Cela ekipa šoua ima primedbe na ponašanje Lindzi, a poslednjim svojim potezom uspela je iz takta da izbaci do sada staloženu Opru Vinfri.

"Možda ni ona sama ne zna šta želi, a ako ne znaš šta želiš, onda si svakako u haosu. Mene stvarno ne zanima da radim nešto što će ispasti loše. Svi su mi govorili da je to što ću da radim sa njom preveliki rizik, ali ja sam verovala u suprotno", izjavila je Opra pre razgovora sa glumicom.

"Ti ne možeš sve nas ovde da z…", rekla je Opra glumici na početku snimanja, dok se Lindzi pravdala da je pod stresom, ali da želi da nastavi snimanje: "Dobro, ako je to stvarno tako, onda neću ovo s… Znam da si iznenađena što me čuješ da psujem, ali ti stvarno moraš da prestanes sa tim s… i da se uozbiljiš", rekla je Opra glumici koju je uspela da rasplače.

svetplus

Pogledajte još