Gejevi odlučili: Šapić najbolji frajer srpske politike

Najbolji frajer u srpskoj politici je funkcioner Demokratske stranke Aleksandar Šapić koji je, sa dvostruko većim brojem glasova, na drugom mestu ostavio Sinišu Malog sa liste Srpske napredne stranke i funkcionera Socijalističke partije Srbije Branka Ružića.

Kako se navodi u saopštenju Gej-lezbijskog info-centra, 3.140 posetilaca GayEcho učestvovalo je u anketi ovog portala o tome ko od srpskih političara najbolje izgleda.

Šapić je, tako, osvojio 27 odsto glasova, dok za njim slede Mali sa 12 odsto i Ružić sa 11 odsto.


Chart: Nadlanu.com

Iznad “cenzusa” od pet odsto našli su se još Miroslav Ilić iz Treće Srbije, koji je osvojio devet odsto glasova, Boško Obradović iz Dveri sa sedam odsto, Nikola Nikodijević iz SPS sa sedam odsto i Vladimir Gogić iz Nove partije sa šest odsto.

Funkcioneri Lige socijaldemokrata Vojvodine i Saveza vojvođanskih Mađara Bojan Kostreš i Balint Pastor za dlaku su prešli “cenzus” sa pet odsto glasova.

Fizička lepota bila je, kako se ističe, jedini kriterijum u anketi.

Prema oceni posetilaca GayEcho portala ispod crte su ostali predsednik Skupštine Srbije i funkcioner SNS Nebojša Stefanović (tri odsto), Miroslav Aleksić iz URS (tri odsto), dok su po dva odsto glasova osvojili funkcioneri Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović i Aleksandar Popović, kao i Nemanja Šarović iz SRS.