DJ Yahel

Bez obzira koju muziku slušate, uvek je lepo videti DJ-a koji onako prati publiku  i s njom komunicira kao što to radi DJ Yahel

Kada Yahel staje za DJ pult oko 1.30, publika ga tapšanjem pozdravlja i prava atmosfera počinje. Yahel je DJ koji pušta trance i deep trance, ali sa mnogo melodija, vokala, gitarskih deonica i obrada pesama drugih žanrova. Bilo je zanimljivo čuti "Depeche mode" (Dream on) u sasvim netipičnom trance aranžmanu. Retko koji DJ onoliko prati publiku, uživa u svojoj muzici i s publikom komunicira. Čak i da ne znate da Yahel dolazi iz Izraela, to u njegovoj muzici može da se oseti.

SKC je bio ukrašen posebnim fluorescentnim platnima na kojima su bili različiti simboli karakteristični za trance, što je dokaz da je trance vrsta muzike koja pažljivo i probirljivo gaji svoju kulturu. Kao vrlo specifican i uvek dobrodošao detalj – bio je tu i laser, koji pravi poseban doživljaj na žurci.

Kada u Yahel-ovoj biografiji pronađete podatak da ovaj DJ zauzima 28 mesto na svetskoj DJ listi, da konstantno radi – kako u klubovima tako i na svojoj muzici, i da mu podrška fanova mnogo znači, nekako sami po sebi ovi podaci vam ne znače mnogo. Ali značaj se, svakako, vidi na žurci, kada publika zna da ceni, prihvata i odgovara na svaki njegov pokret  i uživa u svakoj njegovoj melodiji.

Da biste pogledali sve fotografije sa ove žurke, kliknite ovde.

Nada Veljković

Pogledajte još