Miki Đuričić otvorio dušu: Sve su mi smestili lokalni tajkuni

Pčelar iz Kupinova i rijaliti zvezda Miki Đuričić juče je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi zbog napada na policajca u nedelju veče, posle utakmice Kupinovo-Rad, zbog čega je u pritvoru proveo skoro 48 sati.

Zatim je saslušan i kod sudije za prekršaje, jer je vozio bez vozačke dozvole, posle čega je pušten da se brani sa slobode i tada smo iskoristili priliku da iz prve ruke saznamo istinu o incidentu. Miki je u ekskluzivnom razgovoru za „Alo!” optužio lokalne tajkune da su mu smestili ovu aferu!

– Prijatelji su mi rekli da se pisalo da sam ja nasrnuo na policajca. Odmah da vam kažem da je on meni prvi udario šamar i tek onda sam ja skočio i svašta mu rekao. Znam ko stoji iza svega ovoga! Smeštaju mi lokalni tajkuni kojima smeta što im ja sve kažem u lice i vidim šta rade, jer nisam glup, a oni bi da kradu do kraja života.
Nikada nisam zatvarao oči pred nepravdom, pa neću ni sada. Suđenje se nastavlja, ali mi nije određen pritvor, već ću se braniti sa slobode, a sudija će odlučiti ko treba da bude kažnjen – kaže Miki i dodaje da je saslušanje pred javnim tužiocem u Rumi trajalo više od sat vremena.

– Priznao sam da sam kriv za one stvari koje sam uradio. Tačno je da sam vozio bez dozvole i da nisam imao dokumenta! Tačno je i to da sam policajcima koji su me zaustavili govorio da su korumpirani od strane lokalnih moćnika i da znam da su svi zajedno pokrali izbore u Pećincima. Sve sam to rekao i tužiocu – ističe Miki, koji je trebalo da bude jedan od kandidata za predsednika ove opštine, ali je u poslednjem trenutku odustao.

Podsetimo, do incidenta je došlo u nedelju oko 16.30 u Kupinovu kada je Miki krenuo kući posle utakmice, a policajci su ga zaustavili i tražili dokumenta. Posle psovki i razmirica on je izašao iz vozila i, prema rečima policajaca, odgurnuo jednog od njih i tom prilikom mu naneo lakše povrede, nakon čega je uhapšen.

Alo