Najbolji gedžeti za muškarce u 2014-oj

1. PS Vita TV
Sony se još nije izjasnio povodom izlaska Vita TV-a na drugo tržište osim japanskog, ali se pretpostavlja da neće proći dugo vremena pre nego što ova mikrokonzola započne svoje putovanje ka Zapadu. Vita TV je must-have za sve ljubitelje Playstation-a.

(old_image)

2. LG Lifeband Touch

Kako prenosive tehnologije preplavljuju tržište, linija između fitnes tracker-a i smartfona počinje da bledi. LG LifeBand Touch omogućuje monitoring vaših dnevnih aktivnosti dok istovremeno pruža funkcije kao što su propušteni pozivi i poruke sa vašeg smartfona. Takođe može da se upari sa LG slušalicama za merenje otkucaja srca koje će meriti vaše srce unutar vašeg uveta.

(old_image)


3. Panono

Bacite Panono u vis i dok ne padne nazad u vaše ruke snimiće impresivne panoramske fotografije od 360 stepeni. Tako jednostavno.

(old_image)


4. Sonijev 4K shorth throw projektor

Prerušen kao komad nameštaja, Sonijev 4K shorth throw projektor pruža oštru i čistu sliku. Sposoban je za projekciju slika od 147 inča. Idealan za kućni bioskop.

(old_image)

5. JVC Everio

JVC Everio je impresivan kamkorder sa odličnim karakteristikama kao što su 40x optički zum, 60x dinamički zum, 4.5 sati baterije i snažna performanse pri slaboj svetlosti. Takođe je otporan na vodu, prljavštinu, udarce i hladnoću.

(old_image)

Pogledajte još