Vest o njihovom raskidu je mnoge iznenadila a zapravo je marketinški trik!

Nikola Nemešević Nemeš zatečen usled vežbanja plesa za novi šou “Ples sa zvezdama” razgovarao je sa ekipom “Ekskluziva” i tom prilikom malo se zbunio. On ni sam ne zna da li je u vezu sa Marijanom ili ne.

Na pitanje kako je odlučio da postane učesnik ovog šou programa i šta ga je navelo na to, Nikola je rekao:

– Šta želite da kažem? Da sam zbog plesačice odlučio da učestvujem, pa da me ubije ova moja ? Ma kakvi ! – rekao je Nemeš kada je sve prisutne zbunio svojim odgovorom. Novinarka ga je zatim pitala i ko će ga to ubiti s obzirom da je Marijana rekla da nisu zajedno, Nikola je rekao: “Pa moja devojka, Marijana.”

Ovim putem voditeljka ga je podsetila da je njegova bivša-sadašnja devojka Marijana nedavno izjavila da njih dvoje više nisu u emotivnoj vezi a Nemeš je nepripremljeno odgovorio:

– Au da, kada se ovo emituje?

Izgleda da se Nikola pre ovog snimanja nije konsultovao sa Marijanom, pa se shodno tome i nisu dogovorili šta treba da priča. Marijana je nedavno medijima saopštila da nisu zajedno a pisalo se i da je Nikola zažalio što je ikada bio u vezi sa udatom ženom. Njihova emotivna veza otpočela je rijalitiju “Veliki brat” 2011.

Sudeći po njegovom odgovoru on ili ne zna da su raskinuli što je manje verovatno ili je ovom paru potrebno malo marketinga, a nakon što su imali seks pred kamerama, glumiti raskid i nije toliko strašno…

Blic