Muškarac upucan u šaku na Vračaru

Do pucnjave je došlo oko 20 minuta pre sedam sati, a povređeni je zbrinut u Urgentnom centru, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je šest osoba povređeno i jedna tuča u kojoj je jedno lice zadobilo povrede, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 48 godina je u tuči oko 23.30 časova u Ulici Ulofa Palmea 21 u Mirijevu zadobio povredu glave, prelom nosnih kostiju i povredu grudnog koša, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Muškarac star oko 58 godina je u sudaru dva vozila oko 23.50 časova na Putu za Kotež zadobio povredu stomaka i pod sumnjom da mu je pukla slezina, prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

U udesu oko 03.40 časova na uglu ulica Resavske i Birčaninove, muškarac star 26 godina, zadobio je povredu glave i istezanje vrata, a prevezen je u Urgentni centar.

Drugi muškarac star oko 30 godina zadobio je povredu kuka, ali je odbio prevoz u bolnicu, rekla je Macura.

Žena, stara oko 30 godina, pešak, u udesu oko 22.15 časova na Zrenjaninskom putu kod Borče zadobila je povrede potkolenice i kolena, a prevezena je u KBC Zvezdara, navela je Macura.

Vozač tramvaja, muškarac star 43 godine, u sudaru oko 19.15 časova na uglu ulica Nemanjina i Sarajevska, zadobio je povredu ramena, a prevezen je u Institut za ortopediju Banjica, rekla je Macura.

Tom prilikom je muškarac star oko 30 godina, koji je prošao bez vidljivih povreda, prevezen u Urgentni centar, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 109 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, a lekarima su najčešće obraćali astmatičari i psihijatrijski bolesnici, precizirala je Macura.

Izvor: Beta