SKANDAL: Starlete se potukle zbog biznismena!

Foto: Screenshot/Youtube

Anastasija Buđić i starleta u usponu Kristina Spremo počupale su se na humanitarnoj žurki u jednom beogradskom klubu, a sve zbog biznismena Dejana Popovića Tigra, sa kojim je Modelsica u vezi.

Da li je smešno, ili tužno, tek – desilo se! Modelsica Anastasija Buđić dobila je batine od starlete u pokušaju Kristine Spremo, a sve jer je novonastala starletanka navodno pokušala da smuva Anastasijinog dečka, biznismena Dejana Popovića Tigra, ali nije uspela u tome, te je odlučila da svoj bes iskali na nadogradnji Plejboj cice.

Ali, krenimo redom. Sinoć je u jednom beogradskom klubu održana humanitarna žurka za malu Anđelu Janković, koja se bori sa tumorom na mozgu. Sve je bilo uredu, poznati su se odazvali, ali u jednom momentu nastao je pravi haos! Kristina je, prema rečima očevidaca, prišla Anastasiji, počela da je vređa i čupa, a onda ju je obezbeđenje izbacilo iz kluba.

Gde će veća sramota za starletu nego da bude izbačena iz mesta na kojem se ceo krem Beograda sastaje?

- Ona je prošla pored mene, nešto je komentarisala i onda je prišla, uhvatila me za kosu i počela da čupa i vređa. Skočila je na mene i odmah su svi počeli da nas razdvajaju. Došlo je obezbeđenje, koje ju je izvelo iz kluba. Ona je davno pokušala da bude u vezi sa mojim dečkom, ali u tome nije uspela. Ko gubi, ima pravo da se ljuti! Razmišljam da je krivično gonim – kaže Stejsi, dok Kristina vrti drugu ploču.

- Misam se tukla, ona je meni onako pijana i nadrogirana dobacila nešto i počela da me vuče za glavu. Kada sam je odgurnula, ona je počela da me čupa. Slala mi je i ranije preteće poruke. Mislim da sumnja da se sviđam njenom dečku, žena nije normalna – kaže prsata “manekenka”.

Biznismen koji je poznat po vezama sa starletama i takozvanim manekenkama, za Alo je potvrdio da je došlo do tuče zbog njega.

- Istina je sve. Prvo je Kristina udarila Anastasiju. Znate da sam u vezi sa njom – kaže Tigar.

Da li je ovo samo još jedan pokušaj dolaska do malecne pažnje javnosti srpskih starleta?

Telegraf

Pogledajte još