OVO NIJE OČEKIVAO: Pogledajte šta se dogodilo Bobanu Rajoviću!

Poznati pevač Boban Rajović juče se našao u veoma zanimljivoj situaciji. Vraćajući se kući iz Bosne, Boban i njegova ekipa prolazili su kroz naselje Karanovac koje se nalazi nadomak Banja Luke. Inače, ovih dana u Karanovcu privode se kraju radovi na novom mostu koji će u saobraćaj biti pušten tek za nedelju dana, a do tada je putnicima na raspolaganju stari most čije uklanjanje je planirano tek nakon što novi most bude potpuno završen.

Kako Rajović nije znao da je most i dalje u izgradnji krenuo je tim putem, no naišavši na bagere i radnike, video je da ne može dalje. Ipak, nekolicina radnika koja je završavala svoj posao prepoznala je pevača i s oduševljenjem su mu ponudili da on bude prvi koji će preći most.

Pevač je bio veoma iznenađen i polaskan ovom gestom radnika te je u znak zahvalnosti za ukazanu čast izdvojio par minuta za druženje i fotografisanje s njima, a na odlasku je ispisao svoje ime na mostu i uz to dodao i datum tek toliko da se zna ko je prvi prešao karanovački most i to nedelju dana pre puštanja u saobraćaj.

(old_image)

(old_image)

Pogledajte još