Šabac: Ubili ženu zbog 3.000 dinara, u ubistvu učestvovao i maloletnik!

Oni se terete da su prošlog vikenda brutalno ubili Tatjana Velimirović, a njenu majku Milena Mijalčić (92) teško povredili, dok su im pljačkali kuću.

Osumnjičeni su dovezeni u službene prostorije novosadske policije, gde im je određeno zadržavanje, a hapšenje su zajedno izveli pripadnici novosadske i šabačke kriminalističke policije.

Inače, najmlađi član ove grupe ljudi ima samo 17 godina i sumnja se da je on dok je boravio kod ujaka u Suseku svojim saučesnicima rekao koju bi kuću mogli da opljačkaju.

Trojica muškaraca terete se da su direktni izvršioci zločina, dok se Jasmina tereti za pomaganje i ona najverovatnije biti puštena kući. Milena Mijalčić i dalje se nalazi u teškom stanju sa povredama glave i pitanje je da li će ostati živa.

Sa prebijenog tela Tatjane Velimirović razbojnici su skinuli dve zlatne minđuše, a ukupan plen koji su odneli iz kuće nije veći od tri hiljade dinara.

Prošlog petka uveče osumnjičeni su provalili u kuću i počeli premetačinu, a majka i ćerka, koje su tada spavale, čule su buku i ustale da vide šta se događa kada su ih ovi napali.

U policiji kažu da će nakon saslušanja svi biti odvedeni kod sudije za prethodni postupak uz prijave za krivično delo teškog ubistva i pokušaja ubistva.


Blic