Jeziva noć za Hitnu pomoć: Jedan mladić poginuo, jedan izrešetan, dosta tuča i nesreća

Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, u nesreći koja se dogodila u tri sata i 16 minuta posle ponoći u Vodovodskoj ulici broj 80, poginuo je mladić koji je navodno ispao iz vozila.

U ulici Koste Abraševića 39 na Zvezdari u 20.24 časova došlo je do pucnjave u kolima, a teže je povređen muškarac (37). On je ranjen u predelu grudnog koša, leve nadlaktice i podlaktice i prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

U tri sata i 24 minuta posle ponoći, teže je povređen muškarac (29) koji je prebačen na reanimaciju u Urgentni centar, dok su dve ženske osobe, starosti 21 i 24 godine zadobile povrede glave.

Na autoputu kod Dušanovačke pijace u smeru ka Novom Beogradu u nesreći je teže povređen muškarac (30) koji je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

U tuči u naselju Mali Mokri Lug povređen je muškarac (34) dok je u tuči na uglu Karađorđeve i Hercegovačke ulice, povređen muškarac (35) koji je prebačen na neurohirurgiju u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći u 23 časa na Novosadskom autoputu, povređene su tri osobe. Mladić (23) prebačen je u Kliničko-bolnički centar Zemun zbog povrede glave i razderotine nose, muškarac (29) povredio je potiljačnu reginu, dok je treća osoba odbila pregled.

Dečak (11) i muškarac (55) prebačeni su u Urgentni centar zbog povreda koje su zadobili u saobraćajnoj nesreći u pet časova i 15 minuta jutros.

Izvor: Beta

Pogledajte još