Da li je lik Samante Džouns uništio život Kim Katral?

Foto: Beta/AP

Kim Katral je tokom šest sezona igrala razuzdanu Samantu Džouns, a zatim i u dva nastavka filma – dovoljno dugo da pojedini pomisle da je Kim = Samanta! U slučaju Sare Džesike Parker, to i nije ispalo tako loše. Glumica je zahvaljujući reputaciji nekoga ko diktira modu Keri Bredšo, na kraju i sama postala dizajnerka cipela, ali šta se dešava kada žena glumi nezasitu seks bombu na malom ekranu?

- Slavna Rita Hejvort je jednom izjavila da su njeni ljubavnici često ujutru razočarani kada shvate da su noć proveli sa običnom ženom, koja ne liči na onu sa filmskog platna. To mi je bilo toliko smešno, dok i sama nisam doživela sličnu sudbinu – priča Kim Katral (57), koja je više puta u intervjuima priznala da za razliku od Samante i nije neki ekspert za seks.

Kim kaže da joj je bilo potrebno vreme da stvari postavi na svoje mesto i izbori se sa činjenicom da je mnogi muškarci poistovećuju sa likom iz serije.

- Konačno sam rešila i taj problem. Uspelo mi je tek onda kada sam shvatila da pored sebe moram imati partnera sa kojim ću biti srećna onakva kakva jesam, a takve osobe dugo nije bilo u mom životu – priča glumica. – Pomogla mi je veza sa čovekom koji je bio vrlo osećajan i umeo je da sluša.

Kim Katral je zahvaljujući ulogama do danas zaradila 75 miliona dolara i osvojila brojne nagrade. Uprkos tome, glumica priznaje da iza glamuroznog lica njene profesije, često stoji sasvim drugačije naličje.

- Bez obzira na brakove u kojima sam bila, ceo život sam zapravo sama. Moj život jeste sjajan, ali je usamljen. Kada snimam film, ponekad sam na setu i po 19 sati. Tada sam više upućena na detalje iz života mojih saradnika, nego sopstvenog muža. To je cena mog posla. Nema te po ceo dan kući i uvek propustiš neki važan događaj. To je glavni razlog zašto su se moje veze i brakovi raspadali – zaključuje Kim Katral.

cosmopolitan

Pogledajte još